Od 2. světové války uplynulo 70 let, šílení vědci ze společností I.G. Farben, BASF, Hoechst a Dow and Bayer, kteří vytvořili plynové komory a testovali nebezpečné vakcíny na nevinných židech, přesto dosud nezmizeli ze scény. Místo toho stále pracují pro americké korporace a farmaceutické společnosti, které ovládají trh s vakcínami. Přinejmenším tucet těchto nemilosrdných zabijáků bylo najato krátce po propuštění z vězení, pouhých 4 až 7 let po Norimberském procesu, během něhož byli odsouzeni za masové vraždy a zotročování lidí. 


Na konci 2. světové války byla budova firmy I.G. Farben chráněna nejvyššími armádními veliteli před spojeneckým bombardováním. Proč? IG Farben byla „farmaceutickou odnoží“ Hitlerovy 4. říše a Rockefellerové měli finanční zájem na udržování a ovládání tohoto farmaceutického impéria, které bylo záhy přemístěno na americkou půdu. Z výzkumů vyplývá, že Hitler rovněž významně investoval do společnosti Merck a dalších farmaceutických firem.

 

Nacisté, odsouzení za masové vraždy, se stali šéfy velkých amerických chemických a farmaceutických společností

Fritz ter Meer, odsouzený za zotročování a masové vraždy v Auschwitzu, strávil ve vězení pouhých sedm let a v roce 1956 se stal předsedou správní rady firmy Bayer. Pořád ještě věříte americkým vakcínám?

Carl Krauch, vedoucí pracovník firmy IG Farben a šéf Hitlerova armádního hospodaření, odsouzený za zotročování a masové vraždy, strávil ve vězení jen 6 let a v roce 1952 se stal předsedou správní rady společnosti BASF. Pořád ještě toužíte po chřipkových vakcínách? Co takhle vakcínu proti HPV pro vaše děti?

Je to tentýž byznys s vakcínami, který chránil a zaměstnal nacistické válečné zločince. Tentýž byznys, který vyprodukoval nacistické plynové komory a který byl koupen společností Bayer. Komu tedy vkládáte do rukou zdraví a blaho svých dětí?

V dnešní době se americká vláda a Centra pro kontrolu a prevenci chorob spoléhají pouze na informace od výrobců vakcín týkajících se problémů, ublížení na zdraví či úmrtí. Je to stejné darebáctví, jako kdybychom nechali vrahy, aby u soudu byli svými vlastními soudci. Kde je systém kontroly a rovnováhy, na němž byla tato země postavena? Vakcíny dnes hrají důležitou roli v ekonomice a politice a Úřad pro kontrolu potravin a léčiv neprovádí žádné vlastní testy předtím, než rozhodne o uvedení konkrétních vakcín na trh.

Máte zájem o další informace předtím, než vy nebo vaše děti dostanou injekci s nějakou nově namíchanou chorobou, proti které neexistuje lék? Vyslechněte si šokující doznání expertů na vakcíny, včetně dr. Maurice Hillemana (dříve zaměstnaného ve společnosti Merck), který přiznal, jak smrtící jsou vakcíny, jimž nejvíce důvěřujeme.

Dnešní vakcíny nejenže obsahují živoucí formy chorob, o které nestojíte, ale i geneticky modifikované látky, hormony infikovaných krav, prasat a opic, netestované kombinace virů (jako je H1N1), hliník, rtuť, emulgátory a křížené bakterie ze zvířat, komárů a nemocných lidí:

[quote align="center" color="#999999"]

Vakcína proti spalničkám s živým virem: (Attenuvax) společnosti Merck. Aplikují se dvě injekce; jedna ve ve věku 1 roku, druhá ve 4 letech. Obsahuje želatinu, sorbitol, chlorid sodný, kravské sérum, vaječný protein a lidskou bílkovinu albumín.

Vakcína proti záškrtu, tetanu a dětské obrně: Pět injekcí se aplikuje mezi druhým a šestým rokem věku dítěte, poté se doporučuje posilující očkování každých 10 let.

DtaP, IPV, HBV a Hib:(Záškrt, tetanus, dětská obrna, žloutenka typu B a haemophilus influenza typu B). Aplikuje se dětem od 2. do 12. měsíce, posilující očkování následuje o necelý rok později. Obsahuje hydroxid hlinitý, formaldehyd a kravské sérum.

Gardasil HPV: vakcína s lidským papilomavirem společnosti Merck. „Doporučené“ 3 nitrosvalové injekce; aplikují se po narození, ve 2, a v 6. měsíci. Poté se znovu aplikuje ve věku 9 let a má chránit před vzácnou sexuálně přenosnou chorobou. Obsahuje polysorbát 80, chlorid sodný, hliník a „denaturovanou“ (fragmentovanou a oslabenou) formu viru. [/quote]

[quote align="center" color="#999999"]

Toxické součásti vakcín a jejich nepříznivé následky:

  • Kravské sérum: získává se z kravské kůže. Po aplikaci způsobuje poruchy pojivových tkání, artritidu a lupus; kromě toho způsobuje dechovou nedostatečnost, nízký tlak, bolesti na hrudi a kožní reakce.
  • Sorbitol: syntetické sladidlo, které metabolizuje velmi pomalu, zhoršuje syndrom dráždivého tračníku (IBS) a gastrointestinální poruchy.
  • Želatina: získává se z kolagenu obsaženého ve zvířecí kůži a kostech. Po aplikaci může hrozit riziko infekce syntetickými růstovými hormony a nakažení BSE (nemocí šílených krav).
  • Chlorid sodný: zvyšuje krevní tlak, brzdí svalové kontrakce a jejich růst.
  • Vaječný protein: vakcíny se připravují z vajec (pochopitelně ne organických). Mohou obsahovat růstové hormony, antibiotika a bakterie salmonely.
  • Thimerosal: neurotoxická rtuť, které způsobuje autismus: běžná vakcína proti chřipce obsahuje 25 mikrogramů této látky, zatímco limit Úřadu pro ochranu životního prostředí (EPA) je pouhých 5 mikrogramů. Děti, které jsou současně očkovány více vakcínami, tak absorbují během jednoho dne takové množství rtuti, které více než desetkrát překračuje přípustný limit.
  • Lidský albumín: krevní protein z lidské plazmy; po aplikaci způsobuje horečku, třesavku, vyrážku, bolesti hlavy, nevolnost, dýchací potíže a zrychlený srdeční tep. Může způsobovat úbytek buněk a infekci virem HIV, obsahovat SV40, AIDS či žloutenku typu B od narkomanů.
  • Formaldehyd: vysoce karcinogenní tekutina, používaná při balzamování. Řadí se mezi nejnebezpečnější látky pro lidské zdraví; může způsobit poškození jater, gastrointestinální potíže, reprodukční deformace, dýchací potíže a rakovinu. O formaldehydu je kromě toho známo, že deaktivuje virus, který má vakcína zničit, a umožňuje tak živým virům, aby pronikly do krve a infikovali váš organismus.
  • Fenoxyethanol: glykoether; vysoce toxický pro nervový systém, ledviny a játra. Úřad pro kontrolu potravin a léčiv varuje, že tato látka „může způsobovat ochrnutí centrálního nervového systému, zvracení a zánět kůže“, je-li obsažena v kosmetických přípravcích; představte si, že vám ji vstříknou do krve.
  • Fosfát hlinitý: výrazně zvyšuje toxicitu rtuti. Varování před minimální tolerancí vůči rtuti jsou tedy výrazně podceňována. Vědci z Center pro kontrolu a prevenci chorob si to dobře uvědomují.
  • MSG (glutaman sodný): po aplikaci se z něj stává neurotoxin, který způsobuje poruchy centrální nervové soustavy a poškozuje dětský mozek. [/quote]

Jestliže jste rádi, když vám někdo lže, navštivte stránky vaccinateyourbaby.org, kde se dozvíte, že formaldehyd je bezpečný, neboť „se vyskytuje v přírodě a je vedlejším produktem metabolismu, takže je už obsažen v lidském těle“. Dozvíte se také, že hliník je pro vás dobrý, neboť „se běžně vyskytuje v potravinách, vodě, dětské výživě a dokonce i v mateřském mléku“. Z této logiky vyplývá, že co se nachází v přírodě, to lze bezpečně aplikovat do našich žil. Proč tedy nepoužíváme hadí jed, bělící prostředky nebo plutonium?