Nicole Barr z Essexu dosáhla v IQ testu skvělého skóre 162, které převyšuje IQ slavných géniů jako jsou Albert Einstein a Stephen Hawking. Dvanáctiletá Nicole, dívka z Romské rodiny v Anglii zvedá laťku. Její IQ, k překvapení její rodiny a komunity, dosahuje rekordních čísel. Jak uvedl deník Western Daily Press, Nicole, ve svých pouhých dvanácti letech, dosáhla neuvěřitelného výsledku 162 bodův IQ testu. Výsledky mladé dívky převyšují veškeré zaznamenané výsledky testů IQ slavných géniů jako Alberta Einsteina nebo Stephena Hawkinga a zařazují Nicole mezi 1% populace s nejvyšším IQ.


Podle deníku NY Daily News je průměrné IQ dospělého člověka 100. Kdokoliv s vyšším IQ než je 140 je považován za génia. Nicole sdělila deníku Western Daily:

[quote align="center" color="#999999"]

“Vůbec jsem nečekala, že získám tak vysoký počet bodů. Byla jsem v šoku.” [/quote]

Nicole psala test spolu se svým třicetišestiletým otcem Jamesem Barrem, který intuitivně tušil, že Nicole dosáhne těch nejlepších výsledků, které jí zařadí do oné proslulé skupiny intelektuálů.

Na portálu Yahoo Parenting uvedl:

[quote align="center" color="#999999"]

„Nicole vždy měla ráda čísla a puzzle a byla velmi dobrá v matematice, zvládala látku probíranou ve vyšších ročnících. Vždy měla ráda výzvy.” [/quote]

Mladá dívka žije v karavanu spolu s otcem a nevlastní sestrou. Její otec je velmi hrdý, že akademické výsledky jeho dcery jsou hlavním tématem v jejich komunitě, v Romské komunitě.

[quote align="center" color="#999999"]

„Je to fajn, že se o nás pro změnu píše v novinách něco hezkého. Je to skvělý příklad toho, že nezáleží na tom, z jakého člověk pochází prostředí. Každý může dosáhnout skvělých výsledků,” říka Nicole otec. [/quote]


Nicole vždy dosahovala lepších výsledků než její vrstevníci. Už na základní škole dokázala spočítat složité matematické výpočty a to jí nebylo ani 10. V současnosti navštěvuje Nicole Akademii Burnt Mill v Harlow, hraje ve školních divadelních hrách a doufá, že jednou z ní bude lékařka.

„Nicole je skvělá studentka,” říká Helena Mills, ředitelka Akademie Burnt Mill.

„Je neuvěřitelně pilná a hned v prvním ročníku na naší škole se zapojila do mnoha aktivit.”

Na takový skvělý výkon by mohl být každý hrdý. Podle Ann Clarkson, mluvčí organizace Mensa, „Do výjimečné organizace Mensa patří pouhých 110,000 členů, 20,000 z nich je z Britských ostrovů, 35% jsou ženy a pouhých 8% členů je mladší šestnácti let.”

Pouze děti mohou u testu dosáhnout vyššího skóre než 161, protože to je maximální IQ skóré dospělého člověka.

„Tento test je vytvořen pro děti,“ sdělila. Není divu, že geniální děti jsou velmi vyspělé na svůj věk, dobře se vyznají v nějaké konkrétní problematice, mají výbornou paměť a raději tráví čas se staršími lidmi, než s vrstevníky.

S dnešními možnostmi získat přístup k neomezeným informacím bude před koncem tohoto století bez pochyby objeveno ještě více geniálních dětí. Co vy na to? Komentujte a sdílejte náš článek.

Zdroj: trueactivist.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]