Debata o „konspiraci“ známé jako chemtrails, tj. o hlavní části rostoucího programu geoinženýring, se posunula od samotné existence tohoto programu k tomu, jak a proč se to nasazuje. Environmentální aktivisté byli tak přesvědčiví, že už získali dost lidí, aby to prohlédli a kladli otázky, co se to děje na obloze nad nimi, takže teď už jsme v další fázi: skoncování s tou toxickou aktivitou chemtrails a nakonec zastavení i dalších šílených geoinženýrských snah, které už teď probíhají. V sobotu 25. ledna dojde ke kulminaci četných místních událostí, které se rozběhly už před tím – a to ke globálnímu pochodu proti chemtrails a geoinženýringu.


Je důležité, aby se lidé shromáždili, diskutovali a rozvíjeli strategie pro další aktivity, které by mohly pomoci příštím generacím na naší planetě.

Zde je 10 důvodů, proč byste měli uvažovat o tom, abyste se do těchto masových protestů zapojili.

[quote align="center" color="#999999"]

1. Jde mimo stranické linie: Protazím je mnoho důležitých otázek v podstatě polarizováno do smyslu postrádajících a paralyzujících politických debat, a v žádné oblasti nemůže být snad větší rozkol než v „klimatické změně.“ Pochod proti jasně pro životní prostředí toxickým látkám jako ty, které si rozprašují po celé planetě, poskytuje vzácnou příležitost, aby se lidé shromáždili jako lidské bytosti pod sjednocující zástavou společné obavy.

2. Zaměření na skutečné environmentální problémy. Po Fukušimském protavení se lidé celého světa probouzí, aby si začali uvědomovat reálné a čím dál naléhavější environmentální problémy a začínají spatřovat kaskádový efekt, při němž aktivita v jedné oblasti může mít dopad na celou planetu. Rovněž jsme byli svědky Ropné katastrofy v Zálivu, četných výronů chemikálií stejně jako pokračující bitvy proti fluoridizaci, vakcínám a geneticky vykonstruovaným potravinám. V jádru všech těch katastrof je to, že nelze věřit vládám a korporacím v takové míře, jaké si v současnosti užívají. Tento pokus je dalším způsobem, jak patřičně zaměřit energii na to, na čem globální populaci opravdu záleží a o přesměrování pozornosti pryč od pseudo „řešení“, která propagují ty samé globalisté instituce, které nám v první řadě tyhle problémy nadělily.

3. Dát „elitě“ na srozuměnou, že se do toho inteligentně pouštíme. Ti, kdo sami sebe považují za experty a manažery lidské rasy otevřeně diskutují o potřebě rad moudrých, co nad námi mají vládnout. Na masy nahlíží jako na tupé živočichy, kteří nejsou schopni pochopit složitosti problémů, s nimiž se potýkáme. A to je ještě ta dobrácká frakce elity. Tu druhou stranu prozkoumáme níže. My teď máme příležitost dát těmito lidem na srozuměnou, že my jsme si vědomi jejich historie nekompetentní správy a jsme připraveni pracovat na lepších řešeních, která budou mít na srdci naše nejlepší zájmy, nikoliv zájmy nepatrné kabaly nevolených. Navíc jsme už slyšeli i arci-globalisty jako Zbigniew Brzezinski, jak varuje své kohorty, že poprvé v historii se lidé po celém světě politicky probouzí. Dejme jim na srozuměnou, že nejenže se probouzí, nýbrž že jsou připraveni přistoupit k masovým akcím. (Zdejší článek o Brzezinského přednášce na toto téma s videem: Brzezinski: “ Odpor populistů” nám ten Nový světový řád vykolejuje ).

4. Odporovat povídačce o Agendě 21 sloužící k ekonomickému zotročení. I když člověk třebas nevěří, že chemtrail jsou součástí eugenického hnutí, které nikdy nevymřelo, pak musí uvažovat o ekonomických spiknutích, která obklopují představy o člověkem způsobeném globálním oteplování. Pak, i kdybychom snad věřili Al Gorovi a jeho posádce, tak se stejně musíme podívat na to, kdo z této povídačky profituje. Masy jsou ustájeny ve velkoměstech a nuceny platit vyděračské poplatky za základní služby a zavádět systém high-tech ekonomiky, ekologistických a sociálních pout, které omezují práva na sebeurčení. Tyto pochody otevřou perfektní fóra k prozkoumání protiopatření, která nám pomohou udržet si svou soběstačnost.

5. Bojovat proti vojenskoprůmyslovému komplexu. Letectvo vydalo bílou knihu nadepsanou „ Počasí jako multiplikátor síly – vlastnictví počasí v roce 2025.“ Opět bez ohledu na to, v co člověk věří u klimatického dopadu kampaně globálního rozprašování, můžeme se všichni semknout, abychom protestovali proti vojenské kontrole počasí. I přes jejich údajné schopnosti všechno modelovat, jejich přetváření a utlačování systému počasí nejspíš povede k nezamýšleným negativním důsledkům. Je to navíc plošné a porušuje to základní lidská práva. Henry Kissinger je proslulý svými návrhy na využití potravy jako zbraně. No, představte si, že máte kontrolu nad množstvím deště, které nějaká oblast dostane? To dá jedné zemi moc přímo vyhladovět druhou. Ve srovnání s tímto typem války ty ostatní blednou. Současné sucho v Kalifornii a tzv. Polární vír, co teď drží US severovýchod, jsou mnohými považovány za příklady tohoto počínání.

6. Odhalování rizika vyhynutí v důsledku šťourání do globálního klimatu. Během toho, jak vře debata o počasí nebo o klimatu, jestli se opravdu otepluje nebo ochlazuje, tak můžeme přesměrovat zaměření na nepřirozené procesy, které byly nejspíš nastartovány manipulací přirozeného světa. Ohledně dalších informací o nebezpečích masových výronech metanu a dalších bezprostředních hrozeb přímo způsobených geoinženýringem, podívejte se prosím na obsažnou práci Dane Wigington at Geoengineering Watch.

7. Otevřít dialog o agendě odlidnění. Teď, když jsme získali pozornost lidí ohledně kampaní rozprašování a manipulací počasí, a lidé po celém světě si už testují půdu, vodu a vzduch a začínají mít starosti o svoje zdraví, můžeme dále zkoumat možnost, že chemtrails a geoinženýring patří k plánu na záměrnou prořezávku lidské rasy. Když už se lidé poučili o výše zmíněných ekonomických a meteorologických válkách, tak i tento plán začne vypadat daleko pravděpodobněji. O úžasných výzkumech v oboru „uhlíkové eugeniky“ se dovíte zde. Abyste se dostali ke kompendiu klíčových citací o odlidnění od elitářů a organizací s mocenským vlivem, klikněte sem.

8. Spojit se s ostatními aktivisty. Mnozí lidé mají správnou nedůvěru v různá „hnutí“ a organizované protesty, které jsou, jak jsme to opakovaně vídali, infiltrovány a ochočeny. Není ale nic lepšího pro setkání s podobně smýšlejícími lidmi než účast na fyzických protestech. Samotný akt spojení se do sítí se stejně cítícími může „v této hře“ vyvolat transformační efekt, který bude rezonovat daleko za jakoukoliv jednotlivou záležitostí.

9. Dejte se do pohybu! Když stavíme na výše uvedených bodech, tak často slýcháme spoustu stížností od lidí, kteří toho dělají málo nebo skoro nic. Tento pochod vám nabídne konkrétní způsob, jak projevit svou schopnost odporu. Zůstanete-li v pasivním módu, může to vést ke stagnaci, depresi a dokonce ke ztrátě osobního přesvědčení – rovněž to může vést ke strachu a k ústupnosti. Když se zapojíte, uvedete systém i sebe do pohotovosti, že nezůstanete potichu se svými myšlenkami na lepší svět.

10. Vaše myšlenky pomohou se zformování vzestupu. Nikdy nemůžeme zavrhovat metafyziku. Když naše pozitivní myšlenky a přání větší spravedlnosti, poctivosti a mírovějšího světy dostanou formu – ať už je to přes psané slovo, muziku, sítě nebo účast na protestu – pak ta touha rezonuje a lze ji cítit na všech úrovních, přináší pak novou realitu o krůček blíže. Je to záměr změnit strukturu světa, která vibruje a rezonuje i mimo naše vnímání. Elita zná sílu slov a záměrů kontrolovat populaci, proto se děsí z výměny tužeb a myšlenek. Teď máme příležitost přispět k formulaci osobního nabytí svéprávnosti i k formulaci řešení, která mohou přivodit konec jejich toxické vlády.[/quote]