V roce 2013 hollywoodský herec, ekologický aktivista a „šťastný hippie“ Woody Harrelson uvedl na trh bezdřevý, stromů-prostý papír, aby tak pomohl jak našim farmářům, tak našim lesům i naší budoucnosti. V roce 2014 byl Woody moderátorem silného dokumentu Étos zaměřeného na povzbuzování k etickému konzumerismu probouzením našeho uvědomění o tom, co se děje ve světě.

  V roce 2015 řekl The Guardian:

Žijeme v naprosto zkorumpovaném světě, kde je každá vláda jen bandou šmelinářů pracující pro bandu větších šmelinářů a nikomu z nich ani zbla nezáleží na lidech. Smutný fakt je ale to, že nikdo neví, jak na ty korporace. A tak si myslím, že v tomto systému budeme uvěznění, dokud nedojde ropa.“

V roce 2016 je Woody, u kterého není nouze o kontroverze, zpět se silným poselstvím, které je třeba, aby slyšel celý svět. V ani ne dvouminutovém videu uvedeném níže nám řekne, jak využít svých sil, abychom podpořili a prosadili takový druh světa, v jakém bychom chtěli žít, a to už hned v tomto okamžiku; tedy proč bychom měli podpořit produkty a společnosti, které souzní s našimi hodnotami a s naší planetou; a proč je čas převzít odpovědnost za své životy a vzít věci do svých vlastních rukou.