Sarkozy je tak předvídatelný. První z totalitních fašistických států už zabíjí děti a nevinné a pak zneužívá jejich smrti k potlačení demokracie a svobody slova. Níže jsou dvě zprávy od Russia Today a Infowars.com o Sarkozyho útocích na svobodu slova a svobodu myšlení. Pamatujte, že těla obětí z posledního incidentu státního terorismu ve Francii ještě nebyla pohřbena. To je odporné a znepokojivé. Je to politické přiživování se na vraždách a tragédiích ve své nejzlovolnější formě.

RT: “Sarkozy: Visiting hate and terror websites will be punished,” March 22, 2012 :

Vraždy z Toulouse a operace tohoto domnělého zabijáka by mohly Nicolasy Sarkozymu teď před prezidentskými volbami přinést dodatečné navýšení politického skóre, řekla RT publicistka Diana Johnstone.

„Sarkozy teď po několik dnů naprosto dominoval televizním obrazovkám a v důsledku toho ty ostatní kandidáty odšoupl do ústraní, a to zrovna době, která je považována za počátek kampaně,“ řekla. „Takže Sarkozy ve skutečnosti tím, že teď byl všude prezentován, z tohoto už hodně vytěžil.“

Kurt Nimmo:  “Sarkozy: Prosecute and Imprison Readers of “Extremist” Websites,” March 23, 2012 : (Sarkozy: Stíhejte a vězněte čtenáře “extrémistických” webů)

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy vůbec neváhal s vytěžením teroristického řádění Mohammeda Meraha. Krátce po Merahově smrti v policejním obležení, řekl Sarkozy, že s francouzskými občany, kteří navštěvují „extrémistické“ webové stránky, by se mělo zacházet stejně, jako s těmi, kdo si prohlíží dětskou pornografii.

„Zkouší tak kriminalizovat návštěvy – pouhé návštěvy – webovek, kde něco vypadá nevyváženě,“ řekla Associated Press Lucie Morillon z Reportéři bez hranic.

Morillon poznamenal, že aby šlo Sarkozyho nové zákony vynucovat, vyžadovalo by to nové dozorčí technologie pro internet. „To, co nám dělá obzvlášť starosti, je to, jak se dovíte, kdo se dívá na kterou stránku. Znamená tohle oznámení instalaci globálního dohledu nad internetem ve Francii?“ říká Morillon.

Jak Sarkozy, tak i Cameron a Obama sledují ty samé agendy zahraniční politiky i domácí. Ti se spolu účastnili války proti Libyi a budou spolu popularizovat a legitimizovat cenzuru internetu. Tak bychom měli očekávat, že i prezident učiní stejný typ prohlášení proti svobodě projevu, jakmile v blízké budoucnosti v Americe dojde k tragickému teroristickému útoku.

I teroristé z národní bezpečnosti za Obamovou administrativou zrežírují další teroristický útok v Americe, aby americký lid semknuli kolem prezidenta. V červenci 2011 Paul Joseph Watson ohlásil, že „stratégové demokratů řekli, že jedinou věcí, která zachrání jeho prezidentsví, bude domácí teroristický útok v měřítku jako v Oklahoma City nebo 11.9.“

Watson citoval demokratického stratéga Marka Penna, který řekl Chrisi Matthewsovi z MSNBC v roce 2010: „Pamatujete si, jak se prezident Clinton zase před Oklahomu dostal na koně, že? A prezident zrovna teď vypadá na výměnu. Ale až do svého projevu po bombovém útoku Clinton u americké veřejnosti opravdu nezabral. Obama potřebuje podobný definující moment.“

Obamova administrativa až dosud nevyužila taktiky uspořádaného terorismu k rozohnění amerického lidu, je to ale možná volba, která pořád leží na stole připravená kdykoliv k použití. Státní teroristé ve Washingtonu neustále číhají na ten správný okamžik, aby udeřili. A jak jsme se poučili ze zkušenosti s 11.9., po zrežírovaných událostech s výbuchy, postupovali super-rychle se schvalováním zákonů, které byly před tím nepopulární a nepřijatelné.

Jakmile státní terorismus zase v Americe udeří, okamžitě schválí nové zákony proti sociálním médiím a svobodě slova. Loni v létě uprostřed bouří v Londýně navrhl Cameron legislativu k  cenzuře webových stránek se sociálními médii, což provedl pod pláštíkem boje proti rabovačům a kriminálníkům. Tahle krize byla však jen stínem toho, co přichází.

Představme si, co se stane, až v Americe dojde k novému teroristickému útoku. Válečný stav se stane realitou. Obama oficiálně vyhlásí, že Amerika je ve stavu ohrožení a jeho spřaženci ve zločinu v Anglii a Francii budou následovat jeho příkladu. Nebo se události směrem k veřejnému vyhlášení válečného stavu mohou rozvinout z druhé strany Atlantiku.

Tváří v tvář tomuto se i cenzura teroristických webových stránek a ochromení použitelnosti sociálních médií kvůli rabovačům a kriminálníkům jeví jako ospravedlnitelné a vhodné. Všechno se to ale stává fraškou, jakmile nám dojde, že to byly západní vlády, kdo v první řadě pomohl vytvoření těchto teroristů a kdo je odpovědný za ty chmurné ekonomické podmínky, za nichž narůstá rabování a kriminalita.

Jak vy i já víme, jejich válka není ve skutečnosti proti teroristům a rabovačům. Je to válka proti svobodě slova a svobodě myšlení. Západní vlády drží disent a ospravedlňují svou tyranii tím, že disent kladou na roveň projevům nenávisti. Nemohou obstát v demokratické kritice svých kriminálních politik, které získaly legitimitu na základě globální války s terorem.

Je tu strach, že alternativní zprávy z webových stránek budou klasifikovány jako projevy nenávisti a kategorizovány jako teroristické webové stránky a následně zakázány vládními cenzory. Ve skutečnosti už k tomu na určitých místech v jisté míře došlo. V četných hotelích ve Spojených státech se nemůžete dostat na Infowars.com. Je velice pravděpodobné, že tato politika bude široce realizovaným systémem po celém Západě vůči protivládním a o svobodu usilujícím webům.

Neměli bychom se ale kvůli strachu z toho vzdát. Jen kriminálníci se strachují ze zákona a z vlády. Alternativní webové zpravodajství je na Západě poslední baštou svobody slova a svobody myšlení. Univerzity a svobodný tisk při informování veřejnosti o terorismu pod falešnou vlajkou selhaly i v informování o zločinech a konspiracích proti západní demokracii a lidským právům.

Tak bychom se neměli ohlížet na to, co povídají. Pronášení pravdy není projevem extremismu či projevem nenávisti. Ti potrhlí lumpové ve vládách, co se dopouští terorismu proti vlastní populaci, by si měli dávat bacha, co činí, a připravit se na právní důsledky za svoje zločiny proti lidskosti.

Saman Mohammadi

 

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: www.prisonplanet.com