Projekt Rockefellerovy nadace investuje 7,2 milionu dolarů do prosazení injekcí COVID-19
Iniciativa částečně financovaná Rockefellerovou nadací investuje počátečních 7,2 milionu dolarů do behaviorálního výzkumu zaměřeného na přesvědčení většího počtu lidí, aby si nechali aplikovat injekce COVID-19. Nadace to oznámila minulý týden. (Foto: Flickr / ilustrační)

Iniciativa se nazývá The Mercury Project a vede ji Social Science Research Council (SSRC). V září 2021 získala SSRC od Rockefellerovy nadace tříletý grant ve výši 7,5 milionu dolarů „na náklady spojené se spuštěním výzkumného konsorcia, jehož cílem je podpořit úsilí o přijetí a využívání očkování proti COVID-19 a poskytnout poznatky, které budou čelit nesprávným zdravotním informacím a dezinformacím“. Grant bude financovat výzkum do 31. srpna 2024.

Rockefellerova nadace je globalistická organizace založená ropným magnátem a loupežným magnátem Johnem D. Rockefellerem v roce 1913. Od té doby nadace ovlivnila mnoho největších a nejmocnějších světových institucí, včetně Světové zdravotnické organizace a Národního zdravotního ústavu.

Grant nadace ve výši 7,5 milionu dolarů pro SSRC na projekt Mercury zůstává lvím podílem z celkové částky 10,25 milionu dolarů, kterou poskytly také Nadace Roberta Wooda Johnsona, Craig Newmark Philanthropies a Nadace Alfreda P. Sloana.

„Rada pro výzkum v oblasti sociálních věd (SSRC) oznámila, že poskytne počátečních 7,2 milionu USD v přímých prostředcích na výzkum 12 týmům pracujícím v 17 zemích s cílem lépe porozumět tomu, jak se šíří zdravotní dezinformace a dezinformace, jak proti nim bojovat a jak vybudovat silnější informační systémy a zároveň zvýšit míru očkování Covid-19,“ uvedla Rockefellerova nadace v prohlášení.

SSRC minulý týden oznámilo svou první kohortu „sociálních a behaviorálních vědců z celého světa, kteří mají vytvořit tolik potřebný nový výzkum zaměřený na řešení přizpůsobená místním podmínkám v Bolívii, Brazílii, Pobřeží slonoviny, Ghaně, Haiti, Indii, Keni, Malawi, Mexiku, Nigérii, Rwandě, Senegalu, Sieře Leone, Jihoafrické republice, Tanzanii, Spojených státech a Zimbabwe“.

Každý tým projektu The Mercury Project obdrží více než 600 000 dolarů na výzkum takových témat, jako je „Boj proti zdravotním dezinformacím pomocí zpráv vytvořených komunitou: „Rozvoj škálovatelného komunitního přístupu v Latinské Americe a Spojených státech“. Týmy budou také zkoumat, jak „využít vlivné osoby k potírání dezinformací“ a cenzurovat nesouhlasné názory na sociálních sítích prostřednictvím „intervencí měnících síť pro omezení šíření zdravotních dezinformací online“.

Kromě výzkumu se Rockefellerova nadace připojuje k Institutu pro otevřenou společnost (OSI) George Sorose a financuje úsilí místních komunit o injekční očkování obyvatelstva vakcínou COVID-19.

Frontline News začátkem tohoto měsíce odhalil, že ortodoxní židovská komunita v Baltimoru se nevědomky stala terčem injekční kampaně financované Rockefellerovou nadací a Open Society Institute. Kampaň vede spoluobčanka Laura Kurcfeldová a její tým pěti očkovacích evangelistů, kteří jsou financováni z iniciativy VALUE Baltimore BMoreVaxxed. VALUE Baltimore je zase financována Rockefellerovou nadací a OSI.

Zdroj: americasfrontlinenews.com