Herečka Anne Heche se 5. srpna dostala do děsivé autonehody. Po nárazu do jejího domu v kalifornském Los Angeles skončila třiapadesátiletá žena v kritickém stavu. (Foto: Youtube)

Během jejího pobytu v nemocnici bylo zjištěno, že měla v těle kokain a fentanyl. Heche nakonec svým zraněním podlehla a v pátek 12. srpna zemřela.

Poté, co se objevila zpráva o jejím úmrtí, řekl její zástupce pro Page Six: „Ztratili jsme jasné světlo, laskavou a nanejvýš radostnou duši, milující matku a věrnou přítelkyni. Anne nám bude hluboce chybět, ale žije dál prostřednictvím svých krásných synů, svého ikonického díla a své vášnivé obhajoby.“

Zatímco tisíce lidí nadále truchlí nad Anninou smrtí, na internetu začaly kolovat záběry z následků její nehody.

Šokující klip zachytila kamera televize FOX 11 Sky Fox. Bylo na něm vidět, jak příslušníci losangeleských hasičů odváží Hecheovou na nosítkách, přičemž ji zcela zakrývá bílý vak na tělo.

Když se kamera zaměřila na hasiče, Hecheová rozepnula zip pytle a vyskočila z něj, načež se její tělo přesunulo směrem k pracovníkům.

To, co se na videu odehrálo, bylo tak nečekané, že to značně vyděsilo reportéry, kteří video viděli poprvé.

„Panebože, vždyť je úplně živý,“ řekl jeden z nich. „Co to sakra je,“ dodal další. Důvodem, proč moderátorka řekla „on“, byl s velkou pravděpodobností Annin krátký sestřih.

Amy Winterová, výkonná viceprezidentka a vedoucí programové sekce jejího posledního filmu uvedla:

„Víte toho stejně jako my a prosíme vás, abyste se laskavě zdrželi dotazů na její zdravotní stav. Tento projekt je důležitý pro každého z nás a spolu s každým z nás. Všichni jsme začali natáčet film, který by upozornil na děsivý problém obchodování s lidmi za účelem sexu. Doufáme, že vás tento film dojme a že vás stejně jako Anne inspiruje k tomu, abyste nám pomohli s naším posláním zastavit násilí na ženách.“

Na virtuálním panelu vystoupily Larissa Dias, Caren Benjamin a režisérka Elisabeth Rohm. Rohmová potvrdila, že film byl dokončen a bude odvysílán v září.

Zdroj: hothop.com