V pátek na kanálu Fox News v pořadu “The O’Reilly Factor” poradkyně zvoleného prezidenta Donalda Trumpa Kellyanne Conway reagovala na tvrzení viceprezidenta Joe Bidena, že „Trump potřebuje ještě trochu času, aby dospěl a mohl být prezidentem teprve, až bude dospělý.“ Podle Conway to byla Trumpova politika, která Trumpovi umožnila stát se prezidentem.


Conway řekla: „Slyšet takto mluvit viceprezidenta je sice skutečným zklamáním, ale nepřekvapuje to. To, o čem mluví, je skutečnost, že právě jeho Demokratická strana pod jeho dohledem, když byl v zemi i v Demokratické straně mužem číslo dva, ztratila přes 1 000 křesel zákonodárců v jednotlivých státech, přišla o více než tucet guvernérských pozic, tucet senátorů, a od té doby, kdy se tam dostal, ztratili 68 křesel ve Sněmovně. Prohráli volby v letech 2010, 2014 a 2016. Z velké části kvůli tomu, že podporovali příšerné, finančně nedostupné a dostupnost péče zhoršující zákony jako zákon o zdravotní péči Obamacare.“

„Stejně jako všechny ty drakonické daně a regulace na malé podniky a nás ten zbytek, jako všechny ty hrozné obchodní dohody, z nichž američtí pracující nikdy neměli žádný prospěch,“ pokračovala. „Takže nastupující Donald Trump a viceprezident Mike Pence, ti by se bez nich asi nikdy nestali prezidentem a viceprezidentem. Takže bych ráda řekla: děkujeme vám za ty vaše pseudo-rady. Ty urážky a očerňování ignorujeme. Jsme vám velice vděčni za ty zkrachované politiky, které nám umožnily otevřít novou éru nadějí a vášně, čerstvé krve a nadšení nové administrativy. A teď uvidíte prezidenta Donalda Trumpa, jak velice rychle přinese a realizuje výsledky a bude za ně odpovědný tak, jako to dělal vždy, když vedl své dravě úspěšné podnikání. Bude to ve Washingtonu něco úplně nového, a nejen formou, ale i obsahem.