Edward Menez žije pouhých 50 mil od a navštívil místo, kde se nacházejí Guidestones před jeho zničením i po něm. (Foto: Youtube)

Předpokládá, že to udělali ilumináti, aby po sobě zametli stopy, protože jejich cíl depopulace lidstva blíží k naplnění.

Dne 6. července 2022 byly údajně v časných ranních hodinách vyhozeny do povětří Georgia Guidestones. Při výbuchu byl však zničen pouze jeden ze čtyř velkých sloupů, zbylé tři sloupy a obdélníkový vrcholový kámen stále stály.

Přesto později téhož odpoledne buldozery Guidestones zcela srovnaly se zemí a časová kapsle vedle Guidestones byla odstraněna. Vypadá to podobně jako při odstraňování následků 11. září, kdy byl roztavený kov odstraněn ještě v době, kdy byl žhavý. Další odstranění místa činu, aby se odstranily všechny důkazy?

To mi rozhodně připadá jako tento případ. Tady je fotka z minulého týdne, kdy jsem tam byl a na vlastní oči viděl, co z Guidestones zbylo….absolutně nic. Všimněte si ale věže, na které je stále připevněný fotoaparát a která je obrácená ke vchodu.

Zničení Guidestones neprovedl nějaký darebák, ale byla to plánovaná operace obvyklých satanistických zasvěcenců.

V celé oblasti Guidestones byly umístěny bezpečnostní kamery, které ukazují nápis před tehdy ještě neporušenými a kompletními Guidestones, který zní Upozornění: „Upozornění: Tato oblast je pod kamerovým dohledem úřadu šerifa okresu Elbert“.

Proč nám tedy nebyly ukázány záběry, na kterých by někdo nastražil výbušniny? Kamery musely být příhodně vypnuté nebo nefunkční, stejně jako mnoho jiných falešných vlajek a psychologických operací (jako když bylo z vězení odvezeno tělo Jeffreyho Epsteina).

Možná, že mít přikázání č. 1 z Guidestonu „Udržuj lidstvo pod 500 000 000 v neustálé rovnováze s přírodou“ bylo tak usvědčujícím a konkrétním důkazem cílů satanistů, že si ho museli zapamatovat.

Možná, že Kapsle času u paty Guidestonů měla v sobě tak usvědčující důkaz o jejich hanebných plánech s lidstvem, že musela být vykopána a odstraněna.

Domnívám se, že satanisté chtějí, aby byly vymazány všechny stopy po tomto památníku, který nestydatě uvádí jejich cíle Agendy 2030, jako by něco takového jako Georgia Guidestones vůbec nikdy neexistovalo. S cenzurou internetu, která je v dnešní době tak rozšířená, by to nebylo těžké.

Ale jak jsem se minulý týden zmínil své ženě, když jsme z místa odjížděli, museli by se zbavit i nezvratných důkazů, když jsem ukázal na dopravní značku na rohu silnice, na níž stálo „Guidestones Road“. Na to moje žena odvětila: „Jaké guidestones?“


Edwardovi uniká smysl geomantie, která je nedílnou součástí jejich okultních rituálů, tj. skulptur.

Georgia Guidestones leží 1800 (666) mil v přímé linii od Hooverovy přehrady. Nemůžete si nevšimnout významu této skutečnosti, jsme svědky masivního rituálu.

PS: Kromě toho se Georgia Guidestones nacházely přesně 666 mil od sídla OSN v New Yorku.

Zdroj: henrymakow.com