Bývalý zaměstnanec Trumpova Bílého domu nahrál tento týden více než 120 000 e-mailů nalezených v opuštěném notebooku Huntera Bidena.

Databázi s možností vyhledávání najdete na webové stránce: BidenLaptopEmails.com. Kromě vyhledávání si návštěvníci mohou e-maily také stáhnout.

E-maily, které založil bývalý poradce Petera Navarra Garrett Ziegler, jenž pracoval v Úřadu pro obchodní a výrobní politiku Trumpovy administrativy, obsahují nechvalně proslulé hity, jako například „10 pro velkého“, v němž obchodní partner Huntera Bidena James Gillar navrhoval, aby si ponechal 10 % z mnohamilionového obchodu s Číňany. Ziegler zveřejnil e-maily prostřednictvím své organizace Marco Polo.

Jiný e-mail v databázi, který dříve zveřejnil DailyMail.com, ukazuje Huntera, jak popisuje mimořádné zjevné quid pro quo se synem mexického miliardáře, nastiňuje, jak ho dostal do Bílého domu a na inauguraci, a děkuje mu za návštěvy ve své vile.

Některé zprávy se do databáze zřejmě nedostaly. Jeden z e-mailů zveřejněných serverem DailyMail.com ukazuje, že Hunter zval své zahraniční obchodní partnery a spolupracovníky na večeři v restauraci Café Milano ve Washingtonu v roce 2015.

V e-mailu prozrazuje, že se k němu tajně připojí jeho otec – a uvádí, že večeře se koná „údajně za účelem diskuse o potravinové bezpečnosti“. Bílý dům nejprve popíral, že by tam tehdejší viceprezident byl, ale nakonec to přiznal, když se objevily fotografie z akce.“ -Daily Mail

Daily Mail přitom poznamenává, že výše uvedený e-mail není zahrnut v Zieglerově databázi, která obsahuje o 14 603 e-mailů méně než dávka 142 838 e-mailů, kterou pro Mail loni analyzovala kybernetická forenzní firma Maryman & Associates.

„Zde je 128 tisíc e-mailů z Bidenova notebooku, který je novodobým Rosetta Stone zločinu bílých a modrých límečků pod patinou „Delawarské cesty“,“ uvádí se na webu s odkazem na termín, který Joe Biden často používá. „Před objevem Rosettského kamene byla řada starověkých jazyků pouhou hatmatilkou a hašišem. Podobně e-maily na Bidenově laptopu osvětlily dříve spletité sítě lidí, které vidíte v čele globálního vládnutí; skutečně lze e-maily považovat za překladatelský nástroj pro sběr informací z otevřených zdrojů (OSINT).“

V dolní části webové stránky se nachází „právnická“ část: „Po zjištění, kam až FBI a další složky aparátu zacházejí, aby obtěžovaly občany, kteří odhalují korupci, a v souladu s § 119 18 USC Marco Polo dosvědčuje, že obsah Bidenova laptopu byl opuštěným majetkem. Společnost Marco Polo dále jednoznačně odmítá jakýkoli úmysl způsobit jakoukoli hrozbu, zastrašovací akci nebo podněcování k újmě jakékoli osobě, na kterou se vztahuje § 119 18 USC, a nesouhlasíme, nepodporujeme, nezamýšlíme ani nevíme, že by jakákoli jiná osoba použila nebo mohla použít informace zde uvedené k jakémukoli nezákonnému účelu. Motivem společnosti Marco Polo je, aby bylo spravedlnosti učiněno zadost všem zločincům těmi, jejichž povinností je tuto povinnost vykonávat.“

Zdroj: zerohedge.com