Aktualizace: Kim Dotcom nyní tvrdí, že Wikileaks má všechna data z notebooku Huntera Bidena a brzy je všechna zveřejní (bez dětského porna). (Foto: Youtube)

Kim také tvrdí, že „Hunter nainstaloval spyware do telefonů členů rodiny a vytvořil zálohy těchto zpráv“.

Zakladatel a bývalý generální ředitel serveru Megaupload, který slouží k ukládání souborů, Kim Dotcom, je poslední veřejně známou osobou, která naznačila, že v nechvalně proslulém notebooku Huntera Bidena byla nalezena nová data.

Kim ve čtvrtek na internetu vyvolal rozruch prohlášením, že spolupracuje s „forenzním týmem, který analyzuje data z notebooku Huntera Bidena“, a že brzy dojde k jejich zásadnímu zveřejnění.

Kromě toho Kim prohlásil, že Hunter Biden půjde do vězení v souvislosti s několika trestnými činy odhalenými v datech a že Joe Biden bude nucen odstoupit.

Toto tvrzení se shoduje s nedávným tvrzením výzkumníka a politického aktivisty Jacka Maxeyho, který uvedl, že vzal svou kopii notebooku Huntera Bidena do Švýcarska, kde forenzní experti dokázali najít více dat, než bylo původně zjištěno.

Maxey získal svou kopii pevného disku notebooku při spolupráci s bývalým Trumpovým poradcem Stevem Bannonem a bývalým Trumpovým právníkem Rudym Giulianim.

Muž, který původně nahlásil Hunterův notebook poté, co jej obdržel při práci v opravně počítačů v Delaware, JP Isaac, se nedávno ohradil proti Maxeyho tvrzení o nálezu dalších dat.

Isaac ve čtvrtek na serveru NewsMax uvedl, že „původní notebook měl pouze 250gigový disk“ a že se mu z něj podařilo obnovit 220 GB dat, z čehož usoudil, že v zařízení nemůže být 450 GB.

Při vysvětlování na sociální síti Gettr Maxey napsal: „Nalezené smazané soubory jsou vysoce komprimované (asi 130 gb) a po rozbalení se změní na 450 gb.“.

Není jisté, zda Kim Dotcom spolupracuje s Maxeyho týmem, nebo s jinou skupinou, která má k notebooku přístup.

Internetový podnikatel a politický aktivista ve čtvrtek svým příznivcům na Twitteru sdělil, že součástí plánu je odhalit média, která o něm neinformovala, přestože kopie obdržela již před několika měsíci.

„Údaje z notebooku Huntera Bidena obsahují důkazy o nejhorším druhu zneužívání dětí,“ napsal Kim.

„Jeden forenzní analytik mi řekl, že si musí dělat časté přestávky, protože důkazy jsou tak nechutné. Pomáhali pedofilovi špióni a média, která to označila za ‚ruskou dezinformaci‘?“ ptal se.

Jack Maxey tvrdí, že svému týmu nedovolí prohlížet si žádné fotografie ani videa, dokud nebudou všechny dokumenty nalezeny a zveřejněny v prohledávatelném formátu, a v případě, že se objeví nějaké nelegální snímky nebo videa, odnesou notebook místní švýcarské policii.

Buď tedy Kim spolupracuje s někým jiným, nebo švýcarská policie v současné době prochází video a obrazové soubory s Maxeyho forenzními analytiky.

Zakladatel Megauploadu také prohlásil, že příští týden bude tato zpráva „na titulních stránkách novin“, a napsal: „Už to nemohou zadržet ani zdiskreditovat. Zůstaňte naladěni na aktuální informace.“

Na důkaz toho, že se v minulosti v podobných předpovědích nemýlil, Kim zveřejnil rozhovor, který poskytl před zveřejněním e-mailů DNC a Podesty na Wikileaks, kde varoval, že Julian Assange bude nejhorší noční můrou Hillary Clintonové.

Německo-finský internetový guru také poznamenal, že „jednou z nejvíce znepokojujících částí laptopu Huntera Bidena je zapojení rodiny Bidenových do ukrajinských biolaboratoří, které zkoumají genetickou modifikaci smrtelných virů, aby byly lépe přenosné na člověka“.

Ve svém posledním příspěvku na toto téma Kim poznamenal, že sám nemá k dispozici kopii dat z notebooku a že komunikuje s forenzním týmem ve Švýcarsku, načež také dodal, že tým Tuckera Carlsona údajně ve čtvrtek natáčel v Curychu.

Zdroj: infowars.com