Padesáti šestiletý herec Miroslav Etzler, který se zdržel očkování proti koronaviru, byl hospitalizován a už třetí týden je v nemocnici. (Foto: Instagram / Miroslav Etzler)

Nyní se bojuje s koronavirem a souvisejícími komplikacemi a lituje, že byl dříve tak lehkovážný.

Miroslav Etzler potřeboval plicní ventilaci kvůli těžkému průběhu kovidu, kvůli kterému byl převezen do špitálu, informuje zpravodajský portál Blesk. Nebyl očkován a doteď leží v nemocnici.

Nyní je jeho cílem ukázat, k čemu vede otálení s očkováním. Sype si popel na hlavu a pravidelně informuje své sledující o dynamice svého zdravotního stavu.

Herec uvádí, že lidé často píší, že pomáhá světovému zlu a covid neexistuje. Etzler se sám přesvědčil, že tento virus existuje a je velmi nebezpečný. Mirek Etzler zdůraznil, jak nepředvídatelný je covid a jak moc může poškodit lidské tělo.

„Já prostě zatím nemůžu sám dýchat. Lékaři a sestřičky tady v České Lípě dělají vše, co mohou, aby to změnili, ale jde to pomalu,“ řekl.

Herec srdečně poděkoval všem svým fanouškům, kteří mu přáli uzdravení. Poznamenal, že teplé přání sledujících mu pomáhají zvednout náladu, když je smutný a že si velmi váží každého dobrého slova na jeho adresu.

Dříve Etzler na svém Instagramu sdílel video, ve kterém vyzývá k očkování.