Poslanec Lubomír Volný se ve svém příspěvku na Facebooku obrátil na sledující s prosbou o upřesnění, co by mohlo znamenat, že nákladní letadlo společnosti DHL zdánlivě bezcílně kroužilo nad Brnem. (Foto: Twitter)

Český poslanec Lubomír Volný z toho vyvodil závěr, že údajně letadlo bezcílně kroužící nad městem by ve skutečnosti opravdu mohlo plnit nějaký úkol.

„To, že je covid uměle vytvořenou biologickou zbraní, to už víme od nositele Nobelovy ceny za izolaci viru HIV pan Luca Montagniera, a nositelky ceny české Mensy paní Pekové (Soni Pekové, pozn. red.). Další otázka zní, rozšiřuje někdo tuto biologickou zbraň úmyslně?“ uvedl Volný.

Vyjádření DHL a ŘLP ČR

„Pro některé „odborníky“. Včerejší přistání DHL v Brně na základě rozhodnutí velitele letounu pro nepříznivé podmínky (hustá mlha) zrušeno, standardní postup. Safety first!“ prohlásilo ŘLP ČR.

„DHL Express se důrazně vymezuje proti všem konspiračním teoriím. DHL Express dělá maximum pro přepravu zásilek zákazníků při dodržování nejvyšší možné bezpečnosti a všech platných nařízení i po celou dobu pandemie,“ stojí ve vyjádření společnosti.