Objevilo se video na veřejnosti metlou mrskané ženy se záběry předvádějícími brutální trest podle zákona šaría, jak je vykonávaný v Indonésii. Je slyšet, jak ta žena před jásajícím davem skučí bolestí, když trpí tím krutým bitím, než zkolabuje. Je vidět i shromáždění tuctů občanů kolem vztyčeného hlediště, co si tu událost filmují na své chytré telefony. Maskovaný muž hraje pro shromážděný dav představení, když na jevišti svou metlou pohupuje a vrtí…

 

Tucty civilistů shromážděných kolem jeviště si to mrskání ženy filmují na své chytré telefony

 

Maskovaný muž přidržuje metlu ženě u lopatek, než ji začne mrskat

Maskovaný muž, jehož identita je naprosto skrytá, hraje pro dav představení, když metlou provokativně vrtí u zad té ženy.  Pak s ní náhle ucukne a šlehne ji za neznámý údajný zločin přes lopatky.

Ta žena oblečená do bílé košile a růžového šátku na hlavě se po každé ráně svíjí bolestí.  Mezi všemi těmi krutými šlehnutími si chňape rukama po zádech ve snaze ulevit té agonii.  Když jí ten muž zasazuje pátou ránu, tak za zvuků aplausu zkolabuje na podlahu jeviště. 

Žena v bílé košili a růžovém šátku na hlavě si chňape v bolesti na záda

Po zasazení páté rány maskovaným mužem přes záda se ta žena zhroutí na podlahu

Zdravotníci, kteří k ženě přispěchali, ji odnesli z jeviště, přičemž ona vypadala, že je bez sebe

Tři lidé, kteří se ukázali být zdravotníky, oblečení v zeleném a jeden v bílém k té ženě přispěchali.  S pomocí ještě dvou žen ji z jeviště odnesli.  Vypadala, že když ji z té arény odnášeli, tak byla v bezvědomí, zatímco fotografové i občané se hrnuli, aby si pořídili její obrázky.

Není jasné, co ta žena údajně udělala, jelikož to video bylo nafilmováno v prosinci 2015 a až dnes ho zveřejnil žurnalista Tarek Fatah, ale tento záběr se objevuje týden poté, co byla jiná indonéská žena nucena snést 26 ran agonizujícího mrskání jako trest za to, že měla mimomanželský sex na podobném videu, co se objevilo minulý týden.

Žena spolu s mužem, s nímž měla podle obvinění sex, byla brutálně potrestána za sexuální styk mimo manželský svazek, což je proti přísnému zákonu šaría.

Tuto ženu ukazují, jak je nucena při veřejném představení před mešitou v indonéské provincii Aceh pokleknout na zem.