Emaily vydané Wikileaks ukazují, že Hillary Clinton se začala shánět po lécích používaných k léčbě spavosti a Parkinsonovy choroby už v roce 2011 poté, co zjevně začala trpět „únavou z rozhodování“. Clintonová poslala 19. srpna 2011 email blízké důvěrnici a poradkyni Cheryl D. Mills poukazující na text z článku nadepsaného „Trpíte únavou z rozhodování?“


Článek mluví o tom, jak lidé v mocenských a vlivných pozicích mohou trpět „únavou z rozhodování“, která způsobuje jejich „nízkou mentální energii“ a dohání ty, kteří jí trpí, k „lehkovážnosti“ a k „impulzivnímu jednání“. Tento článek rovněž vysvětluje, jak může „únava z rozhodování“ vysvětlit, proč „normálně rozumní lidé začnou být rozzlobení na kolegy,“ což je dost možná narážka na neblaze proslulé hysterické výlevy Clintonové, které dohání její personál k slzám. „Jé, to je až šeredně výstižné,“ napsala Hillary v reakci na tento článek.

V jiném emailu poslaném o dva měsíce později obdržela Hillary informaci od svého vrcholného politického poradce Jacoba Sullivana ohledně léku zvaného Provigil (Modafinil), které se používá k léčbě „nadměrné spavosti u pacientů s Parkinsonem, Alzheimerem a s roztroušenou sklerózou,“ stejně jako u „nadměrné spavosti způsobené narkolepsií.“

Skutečnost, že se tohoto léku používá k léčení Parkinsona, je zajímavá ve světle toho, co nám tento měsíc říkal vynašeč z Tajné služby, a to, že Hillary má nějakou závažnou neurologickou chorobu.

Datum těchto emailů je zajímavý, protože zjevné problémy Hillary s „únavou z rozhodování“ byly evidentní už před jejím pádem, kdy se v roce 2012 udeřila do hlavy.

Ač média mainstreamu nadále otázky ohledně zdraví Hillary zavrhují jako „konspirační teorie“, tak ty samé obavy začíná projevovat čím dál více prominentních hlasů.

Zdroj: therealstrategy.com