Prezident Ruska Vladimir Putin varoval ty, kdo se pokusí zorganizovat provokace proti ruským vojákům v Sýrii. „Jakékoli síly ohrožující ruské vojáky v Sýrii, mají být zničeny, rozkazuji jednat nanejvýš tvrdě", řekl Putin na zasedání rozšířeného kolegia Ministerstva obrany RF. …


„Chtěl bych varovat ty, kdo se pokouší zorganizovat jakékoli provokace proti našim vojákům. Už jsme podnikli dodatečná opatření pro zajištění bezpečnosti ruských vojenských příslušníků a letecké základny. Byla posílena novými prostředky PVO, a všechny akce útočného letectva se konají pod ochranou stíhaček", řekl Putin.

Podotkl, že vojenští příslušníci RF způsobili vážné škody infrastruktuře IS v Sýrii a umožnili změnit situaci v této zemi.

„Komplexní nasazení sil VKS a Vojenského námořnictva, a také použití nejnovějších vysoko přesných systémů zbraní umožnilo způsobit infrastruktuře teroristů vážnou škodu a tím kvalitativně změnit situaci v Sýrii", řekl Putin na kolegiu Ministerstva obrany RF.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Nové informace o demokracii ohrožujících experimentech elektrické stimulace mozku.

První tištěné periodikum na světě, které se nebojí zveřejnit výzkumy kryté státním tajemstvím, je právě v prodeji v Česku i na Slovensku.

2015 – LISTOPAD / MŮŽEME MÍT SUPERPOWER?

…[/quote]