Pokaždé, když vidím starého dobrého George Sorose něco říkat o demokracii a evropských hodnotách, tak vím, že se něco stane. Tak to bylo v případě Ukrajiny, když George Soros argumentoval, že demokracie je tím nejdůležitějším, i potom když říkal, že evropské hodnoty jsou nejdůležitější, a že proto musíme přijmout milion uprchlíků každý rok. Jak to skončí? Nejspíš jako obvykle: ohněm, řáděním, svrháváním vlád a naprostou destabilizací Evropy, tj. více méně, jako to nedávno skončilo na Ukrajině. Avšak, tentokrát se budou ‚demokracie‘ a evropské hodnoty instalovat v daleko větším měřítku a s rozhodným odhodláním přinést ‚barevnou revoluci‘ ze Středního východu do srdce zmírající Evropy.


Prozatím to bylo ve všech zemích, kde se provedly ‚barevné revoluce‘, všechno jen o svrhávání vlád pod záminkou zavedení ‚demokracie‘. Tentokrát to bude jiné: islamističtí fundamentalisté zaplavující starý kontinent udělají v Evropě převrat ve jménu boje proti ‚demokracii‘. A zatím to nikdo nezkoušel ani skrývat, jen si poslechněte, co islamisté otevřeně prohlašují ve svých projevech. Nakonec, jaký je v tom rozdíl? Konec konců bude starý řád nahrazen novým. Změní se jen záminka: ‚demokracii‘ nahradí zákon Šaría.

Tentokrát půjde sociální inženýrství a la Soros a spol. ještě mnohem dále. Už to nejsou jen místní státy, kde se svrhávají vlády a instalují se loutky jako na Ukrajině. Teď, když to přichází do celé Evropy, do níž se budoucí sociální změny instalují pomocí nadcházejících vln uprchlíků. Jestli má braní uprchlíků v souladu se Sorosovou vůlí smysl, to nám může vysvětlit toto krátké video.

Toto video s českými titulky: