Převratný indický vynález – bezreakční generátor Parmahamsa Tewari, elektrický inženýr a bývalý ředitel Nuclear Power Corporation of India vynalezl bezreakční generátor. Výkonnost jeho modelu, který nezávisle sestrojil a testoval, je až 250%. Taková výkonnost je větší než u všech předchozích modelů. Koncept spočívá v eliminaci zpátečního točivého momentu. Podobný nápad využívali třeba i bratři Wrightové.

V listopadu proběhlo testování nového Tewariho modelu, který vyprodukoval 6,6 KVA s výkonností 238%.

K vyzkoušení je připraven i druhý set, třífázový, 248 volt Hz generátor, jeho výstup by měl být až 300%.

130akrová indická firma, která vyrábí elektrické přístroje, návrhy viděla a její hlavní elektrický inženýr okamžitě pochopil, co to znamená v oblasti výkonnosti!

Jsou zde električtí a mechaničtí inženýři, kteří navrhují klasické generátory s výstupem 500 KVA.

Všichni novému konceptu velmi věří a jsou z něj nadšení. Možná že jde o největší objev v oblastí elektrické mechaniky od Faradayova vynalezení elektrického motoru v r. 1832.

Tento generátor může rozpohybovat kola, aniž by používal fosilní paliva anebo atom. Je to zcela nový objev spíše než inovace. Objev 21. století, který leží na pochopení nehmotných vlastností vesmíru. Paramahamsa Tewari se zabývá teorií o vztahu mezi vesmírem, hmotou, světlem a gravitací, což velmi efektivně implikuje do svých vynálezů.

Aktualizace: V památce, 9. 12. 2017, zemřel

 

Zdroj: ce.com