Zelená poslankyně Caroline Lucas napsala vůdci Labouristů Edu Milibandovi protest kvůli tomu, že si jeden z jeho poslanců Graham Stringer dovolil říci pravdu o klimatické změně. Tento dopis, napsaný ve zjevné snaze zařídit vyhození Stringera z jeho postu v Komisi pro energetiku a klimatickou změnu začíná: [quote align="center" color="#999999"] Píši ve věci včerejší zprávy z Komise pro energetiku a klimatickou změnu o klimatické vědě a o 5. Hodnotící zprávě Mezinárodního panelu o klimatické změně (IPCC).


Jsem si jistá, že my oba vítáme jednoznačné schválení integrity této vědy touto Komisí, stejně jako schválení pádnosti argumentů o naléhavosti akcí na snížení uhlíkových emisí a zajištění globální klimatické dohody.

Ovšem ve světle vaší vlastní kritiky ministerského předsedy za to, že klimatické popírače má i ve svém Kabinetu, a vašich komentářů o škodách způsobených naší zemi tím, že se zdržujeme a dokonce i rozmýšlíme nad klimatickou změnou, je zvláště velkým zklamáním vidět Grahama Stringera, vůdčího labouristického poslance, jak spojuje síly s konzervativním poslancem Peterem Lilleyem ve snaze tyto poznatky podvracet. [/quote]

Jelikož Caroline Lucas by to měla vědět – ta má totiž diplom z anglické literatury – což je krásný příklad ironie. Z těch 11 poslanců v Komisi pro energetiku a klimatickou změnu byli jen dva, co nesouhlasili s nedávným závěrem lakujícím na růžovo závěr, že „neexistuje žádný důvod pochybovat o věrohodnosti této vědy či integritě těchto vědců“ ohledně poslední zprávy IPCC.

Je hrozně divné, že zrovna ti dva poslanci, co si dovolili disent – Peter Lilley a Graham Stringer – jsou ti jediní v celé té komisi, co mají diplomy z vědy.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj:  breitbart.com