S příchodem krymského referenda o nezávislosti prohlásila Hillary Clinton, že ruský president Putin je „nový Hitler.“ S tím souhlasí bývalý národně bezpečnostní poradce Zbigniew Brzezezinski, a ten ho neprovolává jen s dalším Hitlerem, ale také s hulvátem, postrachem a mafiánským gangsterem, jakož i s Mussolinim. A v médiích Západního mainstreamu se tohle dětské nálepkování nadávkovými jmény odráží jako ozvěna. Proč je celý Západní zahraničně politický establishment tak z Putina vyděšený?


Protože Putin se staví proti Západní agresi – ne jen na Ukrajině, ale i v Sýrii a v Íránu. Nadcházející Západní pokusy o destabilizaci těchto a dalších zemí jsou jen posledními příklady z desítky let se už vlekoucího vzoru agresí. Dlouhodobý cíl: Totální destrukce tradičních národů a hodnot a vytvoření globální diktatury Nového světového řádu (New World Order – NWO).

Západ už od CIA-MI6 puče v Íránu v roce 1953 postupuje při svržení legitimních, leč nekooperativních vůdců podle stejného vzoru: Nejdříve sabotovat ekonomiku této země. Pak úplatky zkorumpovat vojenské důstojníky a násilníky a potom vyplácení renty davům, aby vytvářely chaos v ulicích. Další (tento krok je jen volitelný) iniciovat násilnosti placením sniperů, co střílí do davů – a možná i odpálením pár bomb. Nakonec se pošlou zkorumpované vojenské jednotky a gangsteři, aby svrhli vůdce cílového národa, zavraždili nebo uvěznili jeho přívržence, instalovali na jeho místo Západní loutku – a oznámili, že „pořád byl obnoven.“

Tohle CIA v roce 1953 udělali íránskému demokraticky zvolenému ministerskému předsedovi Mossadeghovi, v roce 1965 presidentu Sukarnovovi a 11. září 1973 chilskému ministerskému předsedovi Allendemu. Tu samou věc udělali před pár týdny i legitimnímu ukrajinskému presidentovi Viktoru Janukovičovi. Aparátčici neoconů přes změny režimu Victorii Nuladn (náměstkyni amerického ministra zahraničí) nachytali, jak přiznává, že USA už za svržení ukrajinské demokraticky zvolené vlády utratily pět miliard dolarů a šéfová zahraničních záležitostí EU Catherine Ashton byla slyšet ze záznamu, jak diskutuje o té „novince“, že snipeři z náměstí Majdan byli součástí Spojenými státy sponzorovaného puče.

Lidu Ukrajiny by to mělo dělat starosti. Spojenými státy sponzorované puče se mohou velice rychle zvrhnout do velice krvavých.

CIA puč v roce 1965 v Indonésii byl jedním z největších holocaustů v historii. Podle Princetonského profesora historie Bradley Simsona, jak jej citovali v Jakarta Globe: „Americká a britská vláda dělaly vše, co bylo v jejich moci, aby zajistily, že Indonéská armáda to masové vraždění bude moci provozovat,“ a to po puči proti Sukarnovi postihlo více než milion lidí. Většina z těch obětí byla před svým zavražděním ještě mučena. Seznamy lidí, co mají být mučeni a zavražděni, svým indonéským hulvátům poskytovala CIA. Když tohle probíhalo, tak pětiletý Barack Obama žil v Indonésii se svým nevlastním otcem Lolo Soetoro, který pro ty americké masové vrahy pracoval.

Je tomu tak: Obamův nevlastní otec byl pachatelem holocaustu.

V roce 1971 po puči v Chile americká loutka Pinochet zavraždil 3 000 lidí a 30 000 jich mučil. Tyto akce plně podporovali Pinochetovi američtí sponzoři, kteří ty hulváty a mučitele cvičili a platili.

I ty orgie masových obětí v Sýrii jsou dobře známé a už tu máme zase další USA sponzorovaný pokus o puč.

Ti za NWO se ženoucí Američané a jejich Západní spojenci už pozabíjeli desítky milionů v těchto pučích, intervencích, destabilizačních kampaních a v nevyhlášených válkách. Podle knihy O Západním terorismu od André Vltcheka a Noama Chomskeho je celkový počet zabitých od II. světové války 50 milionů. Když k tomuto počtu přidáme lidi mučené, postižené brutalitou, falešně uvězněné, přinucené stát se utečenci nebo jejichž životy Západní terorismus zruinoval, pak dosáhne počet obětí stovek milionů.

Dnes už zřejmě americké teroristy a jejich spojence z NATO méně zajímá instalace loutkové vlády než uvržení celého národa do chaosu. CIA-NATO puč proti Kaddáfímu zničil Libyi jako moderní stát. Západem podporovaný teror pod falešnými vlajkami v Iráku rozštěpil celou zemi. Sýrie byla západem podporovaným pokusem o svržení Assada decimována. V CIA podporovaném úsilí o puč je destabilizována i Venezuela.

Krátce, ta New World Order skupina bankovních oligarchů ze stínů natěšená na zřízení diktatury jediného světa – zkouší svrhnout každičkého vůdce na světě, který jim vzdoruje. A ruský president Putin vzdoruje. Proto ho Západní propagandistická mašinérie nálepkuje nadávkovými jmény.

Stojí za povšimnutí, že jak Rusko, tak Írán – ty dva národy, které vzdorují NWO změnám režimů nejúspěšněji – to oba činí ve jménu Boha.

Podle katolického intelektuála E. Michaela Jonese Íránská revoluce 1979 otevřela salvu globální vlny zpětného rázu proti sekularistické destrukci tradičních hodnot. Zrovna tak jako při volbách Ronalda Reagana v roce 1980 (poháněných americkým znechucením tzv. sexuální revolucí) a při vzestupu polského hnutí Solidarity (které vzdorovalo komunistickému ateismu), tak bylo zřízení Islámské íránské republiky průlomovou událostí, která signalizovala konec vlny militantního sekularismu a ateismu 20. století spolu s obrozením tradičních náboženství.

President Putin se v Rusku kvůli své obraně tradičních náboženských hodnot těší rozsáhlé popularitě. Putin ve svém projevu o stavu národa loni v prosinci řekl: „Mnohé euro-atlantické země opustily své kořeny včetně křesťanských hodnot… Prosazují politiky, kde se na stejnou úroveň kladou rodiny s mnoha dětmi jako partnerství stejného pohlaví, víra v Boha i důvěra v Satana.“

Putinův odkaz na Satanismus vyvolal u elit Nového světového řádu vlnu kárání, neboť jim, kteří do společností, které se snaží podvrátit, protlačují militantní sekularismus, je bližší Satanismus. Každý, kdo o tom pochybuje, by si měl do vyhledávacího enginu vložit jméno „podplukovník Michael Aquino“. Aquino, neskrývaný Satanista a věrohodně obviněných z masového zneužívání dětí, byl za své zločiny proti dětem odměněn jmenováním jako šéf psychologického válčení u amerických ozbrojených sil. (O pozadí satanistické mezinárodní bankovní elity a její téměř úplně kontroly nad Západními institucemi si přečtěte knihu Nicka Bryanta Franklinův skandál spolu s prací kanadského vědce Henry Makowa.)

Údernými jednotkami NWO ve válce proti náboženství a tradicím (a proti Rusku a Íránu) jsou neokonzervativci. Terorista Operace Gladio Michael Ledeen to vysvětluje: „Naším druhým jménem je Tvořivá destrukce, a tu provádíme jak uvnitř společnosti, tak vně. Ten starý řád strháváme každý den, od byznysu po vědu, od literatury, umění, architektury a kinematografie až po politiku a zákony. Naši nepřátelé vždy nenáviděli tento vír závanů energie a kreativity, který ohrožuje jejich tradice (ať jsou jakékoliv) a zahanbuje je jejich neschopností držet krok s postupem vřed… Musíme je zničit, abychom pokročili se svou historickou misí.“

A Putin jim tu „tvořivou destrukci“ Nového světového řádu v Sýrii a na Ukrajině zastavuje. Je součástí rostoucí koalice opozice vůči NWO – ne jen náboženských tradicionalistů, nýbrž i progresivních antiglobalistických sil, včetně Hugo Chavezem inspirovaných anti-imperialistů v Latinské Americe.

Stojíme před epickým zápasem mezi těmi, kdo se ztotožňují s posvátnými hodnotami, jako je spravedlnost a slušnost, a těmi, kdo touží všechny hodnoty zničit.

Bože, žehnej presidentu Putinovi, který do Nového světového řádu vnáší strach z Boha.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: presstv.ir