Prezident USA Donald Trump se vysmál hollywoodskému herci Arnoldu Schwarzeneggerovi, kritizoval jeho práci jako gubernátora Kalifornie a moderátora reality-show Apprentice na televizní stanici NBC. Schwarzenegger dříve Trumpovi nabídl „vyměnit si zaměstnání", tak odpověděl na další námitku prezidenta ohledně nízkého ratingu sledovanosti show Apprentice, které se herec účastní. Tu dříve vedl nynější americký prezident.


„Ano, Arnold Schwarzenegger odvedl špatnou práci jako gubernátor Kalifornie a ještě horší na Apprentice…ale alespoň to opravdu zkusil!" — řekl Trump na svém Twitteru.

Reality show Apprentice je program na televizním kanálu NBC, kde hvězdy pomáhají vybírat peníze na dobročinnost. V roce 2004 se jeho výkonným producentem stal Trump. Show měla vysoký rating a třikrát byla nominována na cenu Emmy. Později ho poprosili, aby ze show odešel kvůli jeho skandálním předvolebním prohlášením.

Show byla obnovena v roce 2017. Novým vedoucím programu se stal herec a bývalý gubernátor státu Kalifornie Arnold Schwarzenegger. Podle informací médií má show nyní poměrně nízký rating.