CNN bylo zakázáno se účastnit veškerých Trumpových událostí během proběhlé páteční inaugurace. S odkazem na zdroj v přechodném týmu, zde stanice nebude vítána ani na budoucích tiskových konferencích Bílého domu. CNN bylo obviněno za neobjektivní zpravodajství již během voleb, Trump nazval toto médium za „fake news – falešné zprávy“, které tlačí svojí destruktivní agendu.


Nicméně CNN tuto zprávu neberou jen tak zlehka a podle zdrojů se prý brání zuby, nehty, aby si v Bílém domě udrželi svojí pozici. 

CNN je m ediální stanice, která dovolila své zaměstnankyni Donně Brazile, aby Hillary předeme poskytla znění některých otázek, které pak byly kladeny v prezidentské debatě. Navíc, jak ukázalo Wikileaks ,  to udělala více než jednou. Máme od CNN tedy vážně očekávat, že je bude nová administrativa brát jako seriózní médium?

Stejná stanice, která byla odhalena za to, že nejméně 9 jejich zaměstnanců bylo na víně a večeři s manažerem kampaně Clintonové v jeho domě. Byli zde za jasným účelem, ay se tajně dohodli na „vypracovali HRC zprávu“ a „naplánovala závod“.

Toto je stanice, která očekává, že bude brána vážně a dostane přístup do Bílého domu jako seriózní žurnalistika.

Jak píše Wikileaks, CNN je stanice, která dělala vše pro to, aby zdiskreditovala Wikileaks tím, že jí spojila s údajnou ruskou propagandou, která nebyla prokázána – a byla chycena při tom jak lže Američanům o jejich právech, tím, že tvrdila, že je nelegální „zveřejňovat tyto ukradené emaily“ a všechno co se posluchači prý dozvědí, musí jít „skrze nás“.




Loading...