Syrské válečné letouny opětovně na severu provincie Aleppo udeřily proti tureckým vojskům, uvádí zdroje nakloněné tureckým vojskům. Turecký vojenský tábor ve vesnici Azraq v syrské provincii Aleppo se údajně 25. listopadu stal cílem Syrského letectva. Poškozen byl nejméně jeden tank. Hlášeny jsou i oběti mezi tureckými vojáky. Kenan Rahmani, politický poradce tzv. „Syrské kampaně“ byl jedním ze zdrojů nakloněných tureckým vojskům referujících o tomto incidentu.


  • Mimořádné: Asadovy válečné letouny zaútočily na turecký vojenský tábor ve vesnici Azraq. Jsou hlášeni zraněni. Hoří turecký tank. #Syria

Syrská kampaň je proti-Asadovská „nezisková organizace“ registrovaná jako společnost ve Velké Británii zaměřená na poskytování mediální podpory militantům v Sýrii a jejich zahraničním mecenášům. Pokud budou tyto zprávy potvrzeny, tak to bude už druhý nálet na Turecké ozbrojené síly v severní Sýrii během dvou dnů.

Připomínáme, že 24. listopadu turecká vojska uvedla, že v důsledku údajného náletu Syrského letectva byli zabiti tři turečtí vojáci a 10 dalších zraněno.

Syrský nálet byl s největší pravděpodobností odvetou za tureckou dělostřelbu z 23. listopadu proti vládním silám postupujícím proti Tureckem podporovaným skupinám militantů v Severní Latakii.