Donald Trump se narodil v Pákistánu, tato konspirační teorie nyní probíhá v Pákistánu. Pákistánský TV kanál dokládá svou teorii fotkami malého blonďatého chlapce a Donalda Trumpa. Tak jak se říkalo o Baracku Obamovi, že není občanem USA a že je muslimem, tak se nyní objevila podobná teorie o Trumpovi.


Provozovatel televizního kanálu Neo News uvedl zprávu, že Trump se nenarodil v Queensu v New Yorku, ale přišel na svět jako Dawooda Ibrahim Khan v údolí Shawal v Severním Vazíristánu. Tam, v pákistánských kmenových oblastech na hranici s Afghánistánem, strávil své dětství a učil se ve škole korán, do doby než jeho rodiče zemřeli při autonehodě.

Důstojník britské armády, již v důchodu po službě v Britské Indii, si vzal chlapce k sobě a pak ho odvezl do Londýna. Odtamtud se konečně Trump dostal do Spojených států, kde ho adoptovala rodina Trumpova.

Zpráva byla vydána již v říjnu, ale nyní, po úspěšném Trumpově zvolení poutá velkou pozornost. K celé kauze lze nalézt na Facebooku a Twitteru tisíce příspěvků, většinou si dělají legraci z této teorie a z TV Neo News, vzhledem k tomu, že stanice označila zprávu jako seriózní.

"Miluji Pákistán. Moje láska.. Pákistán."