Volby byly nachystány tak, aby je Trumpovi ukradli. To bylo i účelem zmanipulovaných průzkumů s převahou příznivců Hillary ve vzorcích. Po týdnech poslouchání výsledků průzkumů, že Hillary vede, by mohla veřejnost přestat věřit tvrzením o ukradených volbách. Elektronické hlasování činí volby snadnou kořistí pro ukradení a už jsem vystavoval vysvětlení od expertů na volební podvody o tom, jak se to dělá.


Oligarchie zřejmě nechce, aby Donald Trump byl v Bílém domě, jelikož si nejsou jisti tím, že by ho mohli kontrolovat, zatímco Hillary je jejich agent.

S opětovným otevřením vyšetřování Hillary ze strany FBI a s dalšími skandály, které kolem ní vybuchují, začíná ta krádež být nejen daleko rizikovější, nýbrž by zájmům Oligarchie s daleko menší pravděpodobností posloužila.

Image je součástí moci oligarchie zrovna tak jako peníze. Image Ameriky, by utrpěla těžký úder, kdyby Americký lid zvolil prezidenta, který je v současnosti předmětem trestního vyšetřování.

Navíc prezidentka Hillary by byla vyšetřována roky. S tím, jak by na ní byly upřeny všechny zraky, by už nebyla schopna sloužit zájmům Oligarchie. Byla by pro ně bezcenná a ve skutečnosti by ta vyšetřování odhalila různé vazby mezi Hillary a oligarchy, které by mohly oligarchy poškodit.

Jiným slovy pro Oligarchii se Hillary změnila z aktiva na pasivum.

Prezidentství Hillary by naši zemi mohlo uvrhnout do chaosu. Pochybuji, že oligarchové jsou natolik hloupí, aby si mysleli, že jakmile složí přísahu, tak si bude Hillary jen tak moci vyhodit ředitele FBI Comeye a zavřít vyšetřování. Poslední prezident, který to zkusil, byl Richard Nixon a podívejte se, kam ho to dostalo.

Navíc Republikáni ani ve Sněmovně ani v Senátu by se za to nepostavili. Předseda sněmovní komise pro dohled nad vládní reformou Jason Chaffetz už vyhlásil, že Hillary bude „bohatým prostředím k vybírání cílů pro útoky. Ještě než jsme se dostali ke dnu jedna, tak už tu máme dva roky hojných materiálů, které se za ní táhnou.“ Mluvčí Sněmovny Paul Ryan řekl, že vyšetřování půjde za tím, kde jsou důkazy.

Kdybyste byli oligarchou, chtěli byste, aby váš agent byl takto zkoumaný? Kdybyste byli Hillary, chtěli byste být pod takovýmto nátlakem?