Mimozemské druhy z jiných planet mimo naši sluneční soustavu nás možná zkouší kontaktovat. Někteří výzkumníci UFO a astronomové si myslí, že ze signálů přicházejících od hvězdy podobné slunci 95 světelných let od země byla vyluštěna poselství mimozemšťanů. Rusko a NASA byly první, kdo tyto mimozemské zprávy dostaly.

Humans Are Free hlásí :

Když astronomové poprvé zachytili soustředěnou špičku v rádiových signálech od vzdálené hvězdy, byli nesmírně vzrušeni. Zdroj těchto signálů pocházel od hvězdy podobné slunci zvané HD 164595.

Ač to není zrovna chytlavé jméno, tak na tom nezáleží. Tato hvězda je ze souhvězdí Herkula téměř 95 světelných let od nás.

Někteří z těch nudnějších vědců si myslí, že to není nic více než přirozený jev.

Avšak jiní astronomové si myslí, že NASA a Rusko už mimozemský vzkaz obdrželi. A není to ani poprvé.

Secureteam10 výzkumníků UFO právě ohlásil, že Rusko a NASA zachytily velice silný záhadný signál z vesmíru. Díky SETI se hledání mimozemského života silně nažhavuje. SETI pravidelně monitoruje vesmír, aby hledali rádiové přenosy od potenciálně civilizovaných společností.

29.8.2016 objevili silný signál, o kterém si myslí, že je svou povahou umělý. Navíc pochází od hvězdy hodně podobné našemu slunci.

To pouze zvyšuje šance na nalezení inteligentního života podobného tomu ze Země. Jestli to byla jednorázová událost, to je jedna věc. Avšak je to součástí většího trendu.

Všichni jsme viděli kruhy v obilí a obvykle jsme je zavrhli jako dětský hoax. Avšak v těchto výtvorech je toho daleko více, než bychom věřili. Existuje pár různých případů, kdy výzkumníci v těchto kruzích v obilí našli binární kód.

Podle nich je to vzkaz od ET. Před čím nás varují, není jasné, ale odhady jsou v rozsahu od varování před invazí, po prosté ahoj.

Vypadá to, jako by mimozemšťané zkoušeli navázat kontakt stejně usilovně jako my.

DEKÓDOVÁNO: Dvě nejdůležitější zprávy mimozemšťanů