Uniklo ohromující video, v němž 23 letá Angelina Jolie odhaluje skutečné vnitřní fungování Hollywoodu, když blízkým přátelům popisuje své zážitky z účasti na „tajných iluminátských rituálech“. V roce 1999 anonymní zdroj tajně nafilmoval Angelinu Jolie, tehdy 23letou, v rozhovoru s dvěma blízkými přáteli o iluminátských rituálech, jichž se nedávno účastnila, když se pokoušela v Hollywoodu se uchytit.

Agelina podrobně popisuje chmurný rituál, který musí celebrity podstoupit, aby mohly vstoupit do Iluminátského řádu. Během iluminátského rituálu vás svážou a další členové vás znásilní a mučí. Porovnávala rituály této tajné společnosti se sado-maso, tvrdí ale, že jsou v tom určité odlišnosti.

Když Agelina svým přátelům popisovala zážitky z tajné iluminátské zednářské společnosti, vypadala jako šílená a posedlá. Vysvětlovala, že jako oběť zabila hada a jako součást zasvěcovacího rituálu ji tetovali. Je dobře známo, že mnozí členové iluminátů jako součást této ceremonie dostanou tetování jako způsob oběti více krve Satanovi.

„Můj had, zkoušeli mě, musela jsem ho zabít,“ řekla Jolie.