Investigativní reportér a prominentní výzkumník Clintonů pro AFP, jakož i plodný spisovatel Victor Thorn byl nalezen mrtev, zase zjevně oběť střelného zranění vlastní rukou. Plodný spisovatel a dopisovatel AMERICAN FREE PRESS a ostřílený výzkumník Clintonů Victor Thorn byl nalezen na vrcholku hory poblíž svého domova jako zjevná oběť střelného zranění. Rodina a někteří blízcí přátelé tvrdí, že Thorn si svůj život vzal na své narozeniny 1. srpna. Thornovi bylo 54.


Thorn byl na vrcholu své spisovatelské kariéry autorem asi 20 knih a 30 paperbacků pro své noviny pracoval už přes desetiletí, kdy napsal tisíce článků o myriádách témat od konspirací až po zdravotní tématiku. Nejvíce byl znám jako investigativní výzkumník Clintonů, Thorn napsal i trilogii Clintonů – trojici význačných prací, která se nořila do historie tohoto mocenského páru včetně jejich příšerných skandálů, sexuálních útoků Billa Clintona na četné ženy a drogového obchodu vedeného pod Clintonovým guvernérováním tohoto státu z Mena v Arkansasu.

Thorn kromě toho, že psal pro AFP, vydával své práce i u četných alternativních médií jako Michael Collins Piper, Adam Gorightly, Mark Glenn, John Kaminski a Joan d’Arc, přičemž vytvořil i pět CD a DVD, z nichž jedno je kolekce pěti disků, která pojednává o vraždě Johna F. Kennedyho.

Thorn rovněž fungoval jako redaktor pěti antologií a jeho politické články se objevovaly v různých novinách po celé zemi.