Tajnůstkářská skupina Bilderberg se chystá prodiskutovat zavedení Internetových ID ke zničení anonymity na webu stejně jako zavést globální daň na finanční transakce a na cestování letadlem, uvádí vnitřní zdroj, který mluvil s Infowars. Tato tajná organizace je připravena na zítřejší výroční zasedání v hotelu Taschenbergpalais Kempinski v německých Drážďanech. Bude nejdříve zapotřebí vytvořit virtuální pas uživatele webu, který budete muset získat, než budete moci použít mnohé internetové služby, a to má být vysokou prioritou jejich agendy.


Internetové ID bude ospravedlňováno pod pláštíkem „kyberbezpečnosti“ a vytvoření pohodlných metod, jimiž by občané mohli mít přístup k vládním službám, ale zastánci svobody slova na tento návrh pohlíží s hlubokým podezřením, jelikož by mohl ohrozit on-line anonymitu a dost možná odstrašovat od disentu.

Také služby jako Facebook, YouTube a Twitter by mohly tento on-line pas používat, aby mohly odpírat povolení vystavovat uživatelům, kteří poruší podmínky dohody, což je další zjevné ohrožení svobodného toku informací, který činí web tím, čím je dnes.

Jak jsme referovali už minulý týden, je tu projekt Evropské komise, který vede bývalý komunistický funkcionář Andrus Ansi, a ten protlačuje systém Internetových ID, který bude sledovat, co lidé on-line nakupují a prodávají.

Loni rovněž vyšlo najevo, že čínská komunistická vláda se pustila do zřizování ohromné databáze „sociálních kreditů“, která bude občany známkovat podle jejich „důvěryhodnosti“. Pilotní projekt zvaný Sezame kredit vede čínský korporátní mamut Alibaba a ten už monitoruje aktivity na sociálních médiích, aby občanům přidělovat skóre sociálního kreditu zakládající se na jejich nákupní historii a podle určitých kritiků i na jejich politických názorech.

Globalisté z Bilderbergu jsou rovněž nachystáni přidat hybnosti jejich dalšímu dlouhodobému cíli – systému globálního zdanění vedenému OSN.

Úsilí o zavedení globální daně, o kterou se Bilderberg pokoušel už v minulosti, se zaměří na tři možnosti – zdanění ropy podle vrtných hlavic, dodatečné poplatky za mezinárodní finanční transakce a zelenou daň za všechny lety a plavby po moři.

Jako důvod pro uvalení globální daně na velké korporace se budou uvádět i Panama Papers, ač náklady budou nevyhnutelně přeneseny na veřejnost. První vtělení tohoto projektu nabude podoby „globálního orgánu pro daňovou spolupráci“, na který budou dohlížet Spojené národy.

Tato daň bude veřejnosti podstrkována jako prostředek řešení starosti s životním prostředím a jako pomoc postiženým lidem ve třetím světě, ač se ještě uvidí, jestli budou tyto důvody stačit, aby někoho přesvědčily.

Také téma Brexitu – hlasování Británie o vystoupení z Evropské unie – bude klíčovým bodem, na nějž se diskuse Bilderbergu soustředí.

Bilderberg bude zkoumat, jaké názory se v táboře, mělo by se ‚vystoupit‘, ukázaly jako ty vítězené. Evropská unie před tím vždy hatila výsledky národních referend o další politické integraci EU buď tím, že se jim změnilo jméno a občané se se přinutili hlasovat znovu, nebo se prostě to hlasování úplně ignorovalo.

Reportéři Infowars budou k referování o konferenci Bilderberg v Drážďanech celý týden.

    Zdroj: prisonplanet.com