Zakladatel portálu Wikileaks Julian Assange vystoupil za pomoci videohovoru z velvyslanectví Ekvádoru v Londýně na mezinárodním mediálním fóru MIA Rossia Segodnia Nová Epocha žurnalistiky: loučení s mainstreamem. „Já si myslím, že Trump není předvídatelný, ale, bohužel, Hillary Clintonová je předvídatelná a my úplně přesně víme, co se chystá dělat. Ona je politický jestřáb…, což vedlo k mnoha přímým konfliktům a my to víme i díky tomu, že byly publikovány její dopisy elektronické pošty," řekl Assange ve videorozhovoru z velvyslanectví Ekvádoru v Londýně při vystoupení na mezinárodním mediálním fóru MIA Rossia Segodnia Nová epocha žurnalistiky: loučení s mainstreamem.

„Lidé, kteří jsou blízko okolo ní, označují Hillary jako „Královnu politiky intervencí". Ona je velký problém vzhledem k otázce „války a míru", má nejen jestřábí motivy, ale i instrumenty pro to, aby je přivedla do života," řekl.

Mezinárodní mediální fórum Nová epocha žurnalistiky: loučení s mainstreamem se koná v Moskvě ve dnech 6-7. června 2016 v rámci událostí, které probíhají s oslavami 75. výročí Sovinformbjura. Organizátorem fóra je MIA Rossia Segodnia. Fóra se účastní mediální experti ze 30 zemí světa.