Tento týden vláda USA použila dronů a náletů k vypálení raket a shození bomb v zemi, se kterou není ani ve válce, přičemž zabila nejméně 150 lidí. K tomuto aktu agrese došlo v Somálsku, kde ozbrojené síly USA pravidelně provádí útoky drony i jiné útoky i přes skutečnost, že této zemi nevyhlásily válku. Vláda tvrdí, že každá jednotlivá oběť byl „militant“ nebo terorista, avšak identitu obětí neodhalili a neposkytli žádné důkazy, které by jejich tvrzení podpořily. Další věcí, na kterou je důležité poukázat, je to, že ne každý, kdo je označen za „militanta“, je nebezpečný. Kdykoliv média mainstreamu zveřejní sdělení o útocích drony, tak k označení obětí typicky používají slova „militant“.


Toto označení naznačuje, že oběťmi buď nejsou civilisté, nebo je to někdo zapojený do terorismu nebo násilných vojenských aktivit.

To však opravdu neříkají, je to klamání.

V roce 2013 Obamova administrativa redefinovala „militanta“, takže to znamená „Muž ve vojenském věku“, tímto způsobem je tudíž téměř každý muž, který je zabit, považována na násilného nepřítele, přinejmenším v očích obecné populace.

Po 11.9 Bushova administrativa předložila filosofii preventivní války, která od té doby nakazila americkou politiku a tuto zemi udržuje v neustálém válečném stavu. „ Válka s terorismem“ je v podstatě záminkou americké vlády, aby si začala válku, kdykoliv se jí zachce, a od té doby to jak americká mainstreamová média, tak americká veřejnost mentálně přijímají, to i ti z levičáků, co se těšili na Obamu, až se dostane do úřadu, než i on začal otevřeně podporovat preventivní válku. Když se pak Obama stal presidentem, tak se protiválečná levice vytratila a začala mentálně podporovat válku a teror, proti kterým tak tvrdě bojovala v letech za Bushe.

Během let od počátku války s terorismem USA a NATO na Středním východě vytvořily naprostou katastrofu, když zničily infrastruktury celých zemí a financovaly opoziční strany během občanských válek a dalších konfliktů. Dále bývaly ty násilnosti, které samy vytvořily, využity, aby poskytly americkým vojskům ještě více ospravedlnění k vytváření ještě více války ve jménu boje s terorismem.

Zdroj: trueactivist.com