Herec a aktivista Chuck Norris ve svém posledním úvodníku poukazoval na „nebeské zločince“, když přezkoumával několik důkazů o globálním spiknutí geo-inženýringu, které dost možná už probíhá. V šokujícím úvodníku ve World Net Daily hvězda Walker Texas Ranger varovala, že vlády možná už vskrytu podrobují obyvatelstvo experimentům s úpravami počasí.

Norris upozorňující na abstrakt v Národním centru pro biotechnologické informace z roku 2003, který dospívá k závěru, že „imunizace pomocí aerosolů vypadá jako slibná metoda vakcinace,“ tvrdí, že to vidí tak, že vláda USA nepochybně nejenže už tuto metodu otestovala na jiných ale i na americké populaci.

„Myslí si někdo, že je možné, aby během těch 13 let od této studie neproběhla masová vakcinace nebo imunizace ze vzduchu v nějakých zkušebních lokalitách v USA?“ ptá se Norris. „Kolik asi chemických koktejlů z letadel bylo už po světě rozprášeno ve jménu záchrany veřejného zdraví?“

„Ať je záměr nebo ospravedlnění jakékoliv a ať už je účelem masová vakcinace nebo nějaké jiné ďábelské spiknutí,“ píše Norris, „tak jestli nevěříte, že kolem těch stop na obloze nad vámi není žádná kouřová clona, tak vám prodám i londýnský most někde v Lake Havasu City v Arizoně.

Tato legenda bojových umění, která tvrdí, že on s jeho manželkou byli svědky geo-inženýringu nad jejich rančem v Texasu, se uchyluje k poukazu, že by mohlo dojít určitému mlžení po loňském zavržení studie, která dokazovala škodlivé vedlejší účinky na lidské zdraví spojené s geo-inženýringem.

„Je zajímavé,“ uvádí Norris, „2. září 2015 jen dva dny po publikování celého 16 stránkového vědeckého článku Dr. J. Marvin Herndona byl tento náhle a úplně vymazán z žurnálu, když tento byl založen jen na dvou zkoumaných chemických složkách a bylo pro to na všechno použitelné vysvětlení, když pro to jiné vysvětlení není. „Jazyk tohoto článku často není dostatečně vědecky objektivní na výzkumný článek.“

Norris zkoumá tyto možné odpovědi po úmrtích významných celebrit, které také odhalovaly jev globálního výskytu chemtrails, jako byla legenda popmusic v této zemi Merle Haggard.

Norris rovněž poukazoval na verše z písně „Dreamer“ (snílek) od zesnulé popové hvězdy Prince, který rovněž během svého objevení v PBS promlouval o „chemtrails“.

„Prince, který právě minulý týden zesnu, zpíval ve své písni ‚Dreamer‘: ‚Jak se nad námi točí vrtulník, ta teorie se zavrtává jako dřík. Nezapomínáš, že nám město práškují, když v noci každý z nás spí? A tak odteď zůstávám vzhůru, můžeš mě zase nazvat tím, kdo sníl, vzbuď se ale, vzbuď.‘“

Zdroj: wnd.com