Na Bilderbergu se dělají skutečná rozhodnutí, Davos je “pouhý propagandistický pokec”. Člen Bilderbergu řekl uznávanému německému magazínu Cicero, že tohle tajnůstkářské výroční piklení, které se má příští týden odehrát v Kodani, je daleko mocnější než Davos, který zavrhl jako „pouhý propagandistický pokec.“ Výtah z článku červnového vydání Cicero, v Berlíně sídlícího měsíčníku, cituje nejmenovaného člena Bilderbergu, jak konstatuje: „Ty věty, na kterých opravdu záleží, se vyslovují na Bilderbergu. Tam se dovíte neuvěřitelně moc. Naproti tomu Davos je jen PR povídání.“


Tohle přiznání je nesmírně pozoruhodné vzhledem k tomu, jak se média chovají k Bilderbergu a jak k Davosu. Ač do Davosu každoročně cestují stovky žurnalistů, vytvoří to tisíce novinových titulků, tak jen relativně malá hrstka se vůbec zmíní o Bilderbergu, a pokud ano, tak je to obvykle, jen aby shodili jeho důležitost, že to není o moc více než bubák konspiračních teoretiků.

Bývalý šéfredaktor Cicero Michael Naumann před tím pracoval s členem Bilderbergu Josefem Joffem, vydavatelem německého prominentního týdeníku Die Zeit.

Tato odhalení korelují s předchozími přiznáními dalších prominentních účastníků Bilderbergu podtrhujících fakt, že tato organizace třímá skutečný vliv a není to pouhý „potlach“, jak ji běžně líčí média mainstreamu.

V roce 2010 v rádiovém interview generální tajemník NATO a člen Bilderbergu Willy Claes přiznal, že účastníci Bilderbegu jsou ve svých odpovídajících sférách vlivu zavázáni realizovat rozhodnutí, která jsou během výroční konference těchto mocenských handlířů formulována.

I šéfredaktor Observer a účastník Bilderbergu Will Hutton v roce 1998 napsal: „Bilderberg je jedním z klíčových shromáždění roku… zde dosažený konsensus tvoří pozadí veškerého politického jeviště celého světa.“

V roce 2009 se se předseda Bilderbergu Étienne Davignon dokonce vychloubal, že euro je myšlenkovým dítětem Skupiny Bilderberg s tím, že jednotná měna byla snem Bilderbergu od roku 1955, téměř 50 let před svým zavedením.

Tato tajnůstkářská skupina se rovněž chystala na finanční kolaps roku 2008 dva roky předem, když úniky z této konference v roce 2006 v Ottawě potvrzují, že členové diskutovali o nadcházejícím kolapsu trhu s domy a o následné ekonomické krizi.

V roce 2014 proběhne shromáždění Skupiny Bilderberg v 5 hvězdičkovém hotelu Marriott v Kodani 29. května až 1. června. Reportéři Infowars budou na scéně na živo celý ten týden.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  prisonplanet.com