Fotografie ruského kosmonauta Sergeje Volkova pořízené na Mezinárodní vesmírné stanici. 1) Pyramidy v Gíze vyfotografované z ISS. „Během letu dělám vždy snímek pyramid v Gíze, přestože není lehké je vidět,“ napsal Sergej Volkov na své stránce na Twitteru.


Kosmonaut Sergej Volkov s kyslíkovými lahvemi na ISS.

„Na první fotografii mám v ruce kyslíkovou lahev. Srovnávám její číslo s číslem napsaným na radiogramu (zprávy, které přichází z Centra řízení letů). Do skafandru se dávají dvě takové lahve – hlavní a rezervní,“ řekl Volkov na své stránce na VKontakte.

Pohled na poloostrov Kamčatka z Mezinárodní vesmírné stanice.

„Prolétáváme kraj vulkánů a ledovců – poloostrov Kamčatka,“ takovým způsobem okomentoval kosmonaut tuhle fotografii na své stránce na Twitteru.

„Opět začínám se svým zvykem fotografovat města v noci. Podařilo se mi vyfotografovat naši Moskvu,“ napsal Volkov na Twitteru.

„Město Soči, hlavní město zimních Olympijských her roku 2014,“ tak nadepsal tuhle fotografii kosmonaut Sergej Volkov na své stránce na Twitteru.

Pohled na Afriku z Mezinárodní vesmírné stanice. „Krajinu Marsu je možné pozorovat i na Zemi – přelétáme nad Afrikou,“ napsal kosmonaut na své stránce na Twitteru.

„Podařilo se mi vyfotografovat náš nový kosmodrom Vostočnyj,“ tak okomentoval tuhle fotografii na své stránce na Twitteru Sergej Volkov.