V Jižní Koreji studenti procházejí zážitek smrti. Mohou tak přemýšlet o svém životě z pohledu nezúčastněného pozorovatele. Chtěli byste to zažít také? Není to na tak mladé lidi příliš emotivní? Vzhledem k tomu, jaké životy žijeme vlivem nekvalitních potravin, nekvalitních živin, vlivem tlaku ze strany společnosti, abychom byli dokonalí, abychom byli stoprocentní, ovšem právě to nám ztěžuje spontánní a přirozený pohled na naše životy. Na hodnocení našeho životního minima a maxima.


Soul Hyowon je léčebné centrum, které se snaží pomáhat mladým lidem zvládnout deprese tím, že si prožijí vlastní smrt. Dokážou tak rozumově správně jednat ve vypjatých situacích.

Šokující je, že 40 Jihokorejců si vezme život každý den. Proto je léčebné centrum, které nabízí prožitek smrti, tak vyhledávané. 

Může se vám to zdát morbidní, příliš emotivní pro mladého člověka. Ovšem tato metoda může pomoci nahlížet sám na sebe z pohledu nezávislého pozorovatele a podle toho také svůj vlastní život později upravit.

Zdroj: trueactivist.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]