Ruské ministerstvo obrany v pondělí předložilo letecké snímky nemocnice v syrském Sarminu, která byla podle tvrzení některých západních médií údajně zničena v důsledku náletu ruského letectva. Na fotografii je vidět, že všechny budovy nemocnice jsou nepoškozené. Na briefingu ukázal oficiální mluvčí ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov záběry ze stavby této nemocnice v Sarminu z roku 2014 získané z otevřených zdrojů, a fotografie dané oblasti, pořízené ruským letectvem 31. října roku 2015.


„Jak vidíte, budova (nemocnice) je nepoškozená…Jsou to údaje našeho snímkování z 31. října roku 2015. Jak sami vidíte, všechny charakteristické budovy a stavby, které tam byly v roce 2014, jsou i na snímku ze současnosti, který byl pořízen předevčírem", zdůraznil Konašenkov.

Snímek 31.října 2015. Fotografie z Youtube – záběr procesu stavby nemocnice (video uveřejněno 27.února 2014). 

V horním levém rohu je vidět budova typického kupolovitého tvaru. Na snímku je obtažena červeným kruhem.

 

Záběry města Sarmin, natočené ruskou aviací 31.října 2015.

Fotografie trosek nemocnice ve městě Sarmin, poskytnutá Rádiu Svoboda 23.října 2015.

Jak připomněli už dříve na ruském ministerstvu obrany, západní média obvinila ruské letectvo ze zničení šesti nemocnic v Sýrii. Při prověrce daných informací na ruském ministerstvu zjistili, že v pěti ze šesti obcí, uvedených v článcích, nejsou vůbec žádné nemocnice.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]