Míra schvalování krajně pravicové vůdkyně Marine Le Pen mezi voliči, kteří sami sebe označují za pravicové, jeden měsíc před regionálními volbami vyrostla, jak ukazuje průzkum institutu BVA. Le Pen, která je nachystaná vybojovat si v prosincových volbách kontrolu nad nejsevernější oblastí France, zažila nárůst míry svého schvalování mezi pravicovými voliči o 5 procentních bodů na 52 procent, když se jich ptali, čí vliv by chtěli, aby v politickém životě vzrostl.

Tento průzkum ji postavil za centro-pravicového bývalého ministerského předsedu Alaina Juppeho, jehož míra schvalování se stabilně drží s umístěním na vrcholu seznamu. Vůdce hlavní konzervativní strany bývalý francouzský president Nicolas Sarkozy byl dost za ní s 39 procenty.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: breitbart.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]