Na syrsko-jordánské hranici, kde nikdy nepůsobilo ruské nebo syrské letectvo, byly objeveny stopy po vzdušných úderech na hospodářská stavení, sdělil v pátek náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu Ozbrojených sil RF generálplukovník Andrej Kartapolov na brífinku pro zahraniční vojenské atašé a novináře. „Další zajímavý fakt. Na syrsko-jordánské hranici, nedaleko města Herbet-Gezala jsme objevili trosky hospodářských stavení zničených v důsledku bombardování", řekl generál.


[quote align="center" color="#999999"]

Podle jeho slov, „ruská letadla tam nikdy nasazena nebyla, stejně jako, podle naších informací, syrské letectvo".[/quote]

„Na tomto území nikdy nepůsobili teroristé ISIL, víc než to, od roku 2013 je tato oblast pod kontrolou Syrské svobodné armády", vysvětlil Kartapolov. Ukázal přítomným fotografie oblasti se stopami po bombardování. „Na těchto snímcích vidíte, že kolem těchto zahradnických domečků nejsou žádné stopy po vojenské činnosti, nejsou zákopy, nejsou stopy po vojenské technice, stejně jako není samotná tato technika. Jsou to obyčejné zahrady a pole se staveními na zemědělské nářadí", řekl generál.

„Nač je bylo ničit? Vzniká dojem, že nějací letci cvičili nebo zasazovali údery, aby hlásili velení splnění bojového úkolu", uzavřel Kartapolov.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]