USA prohlásily, že nemohou přijmout delegaci v čele s ruským premiérem Dmitrijem Medveděvem, který měl v plánu projednat koordinaci v boji s terorismem, prohlásil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov. „Dostali jsme (od Spojených států) odpověď, že poslat (americkou) delegaci do Moskvy nemohou a přijmout (ruskou) delegaci ve Washingtonu rovněž nemohou", řekl Lavrov ve svém vystoupení ve Státní dumě.

V úterý ruský prezident Vladimir Putin informoval o návrhu Ruska uspořádat v Moskvě mezinárodní schůzku věnovanou Sýrii a vyslat do Washingtonu ruskou delegaci v čele s premiérem Dmitrijem Medveděvem.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]