Vypuštění ruské palebné síly v Sýrii na podporu syrské vlády přišlo přesně na den podle Modelu ekonomické důvěry (ECM). Z tohoto modelu jsem se poučil, že významné světové události, ať už se soustřeďují na cokoliv, se jeví být v souladu s ECM. Poznámka k překladu: Autor je asi nejznámější badatel v oboru ekonomických cyklů a předpovědí na nich založených. …


Obrázek: Graf modelu ekonomické důvěry (ECM)

Obrázek: Cyklus války a politické změny 25,049 roku a Wheelerův index války

Tento cíl je pro nás dost veliký vzhledem k tomu, že máme DVA MODELY CYKLU VÁLKY: (1) občanské nepokoje vedoucí k revolucím a (2) mezinárodní války. Je to zatím něco na způsob Krvavého měsíce, jelikož to nelze dát do souladu tak snadno. Hlavní souběh Cyklu války mezi oběma modely začal s příchodem roku 2014. Ekonomická válka proti Rusku s uvalením sankcí začala 6. března 2014 (2014,178), kdy Obama podepsal Vládní vyhlášku 13660, která dává zmocnění k sankcím na jednotlivce a subjekty odpovědné za porušování suverenity a teritoriální integrity Ukrajiny. O den později tuto vyhlášku následovala Vyhláška 13661, která tvrdila, že Rusko podvrátilo demokratický proces. 20. března 2014 vydal Obama novou Vládní vyhlášku: „Zablokování majetku dalších osob přispívajících k situaci na Ukrajině.“ Tato vyhláška rozšířila rozsah dvou předchozích vyhlášek dvou i na vládu Ruské federace; což se týkalo anexe Krymu a jejich použití síly na Ukrajině, o němž US tvrdily, že ohrožuje národní bezpečnost a zahraniční politiku Spojených států. Pak 28. dubna Obama uvalil na Rusko více sankcí.

Třetí kolo US sankcí na Rusko začalo za bodem zvratu od října do prosince 2014. 3. října 2014 řekl Joe Biden: „Byl to projev vůdcovství Ameriky a presidenta Spojených států, když jako často trval na tom, aby se ta skoro trapná Evropa k tomu postavila čelem a přijala ten ekonomický postih, když na ně tu cenu za to přeci jen uvalila.“ Evropa uvalila sankce 18. prosince 2014, když zakázala určité investice na Krymu a zastavila podporu hledání ropy a plynu v Černém moři Ruskou federací. Sankce EU rovněž bránily evropským společnostem, aby nabízely na Krymu turistické služby a kupovaly na Krymu nemovitosti nebo společnosti. 19. prosince 2014 uvalil Obama sankce na Ruskem okupovaný Krym vládní vyhláškou, která zakázala vývozy US zboží a služeb do této oblasti.

Skutečným bodem zvratu byl 2014,8871, tj. 20. listopad 2014. Událostí, která se udála přesně v tento den, byl výnos Nejvyššího soudu umožňující sňatky stejného pohlaví v Jižní Karolíně. Toto rozhodnutí vyvolalo ve všech státech Biblického pásu občanské nepokoje proti vládě. Ve stejný den přistoupil Obama k vládním vyhláškám ohledně imigrace. 24. listopadu se Velká porota rozhodla neobžalovat policistu Wilsona za zastřelení Michaela Browna z 9. srpna, což vyvolalo začátek občanských nepokojů, jako Hnutí na černých životech záleží, ve vzdoru ke zkorumpovaným policejním sborům.

A tento bod zvratu na ECM (2015,75) pak znamená přesně den, kdy Rusko začalo aktivně bombardovat Sýrii, aby bránila svou spojeneckou vládu, i s vysláním vojsk, a ten by měl vyvolat velké obavy představující varovné signály s blikajícími rudými kontrolkami. Ruské bombardování na sebe strhlo novinové titulky; tisk tvrdí, že Rusko útočí na civilisty, ale nezmiňuje, že těmi civilisty jsou rebelové snažící se svrhnout s Obamovou podporou vládu. Tisk to, co se děje, dezinterpretuje.

Přichází rovněž zprávy, že do této hry vstoupila i Čína vysláním vojsk do Sýrie. Obama vytváří hrozbu světové války, jelikož Rusko s Čínou jsou teď v Sýrii sdruženi a obojí odporují US politice. Už tam probíhá přímá konfrontace, a to vše kvůli tomu, že US politika je smyslů zbavená a pokouší se svrhávat to, co nazývá „diktaturami“ od Iráku, přes Libyi až po teď Sýrii. A to tam nejsou žádné alternativy pro náhradu a tato ve Washingtonu mrtvým mozkem vysněná politika nemá žádné cíle, kam dohrát závěrečné dějství.

Toto je obrat směrem k přímé konfrontaci mezi těmito třemi vůdčími mocnostmi na Středním východě. A kvůli čemu? Je to všechno jen kvůli tomu, že Obama a jeho parta nemá rád Putina? Putina přeci vytvořili v roce 1999 právě oni, když nedrželi na vodítku bankéře, kteří se pokusili uchvátit Rusko a shrábnout si v něm všechny komodity. Jestli byla za záměry bank vláda nebo jestli to vyplynulo jen z faktu, že bankéře chránila, to vyjde na stejno. To je jeden z důvodů, proč se pokoušeli zastavit toho „Věštce“, aby nemohl vysílat ve Spojených státech, během čehož v Evropě, které ty sankce zasadily těžké ekonomické rány, vypouštěli titulky a noční zpravodajská show.

Na druhé straně bude 2015,75 daleko závažnější, než mnozí tuší. Takováto koncentrace důvěry ve vládu znamená zlom – odteďka už to nebude videohra – je to už doopravdy.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: zerohedge.com

[quote align="center" color="#999999"]

Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září.[/quote]