Pentagon v současné době rozpracovává strategii na ochranu „umírněné" syrské opozice. Podle vojenských zdrojů ve Washingtonu, hovoří se o případech údajných útoků ruských sil proti syrské opozici. Podle zdrojů nyní Pentagon odhaduje právní a politická rizika těchto akcí, uvedla RT s odkazem na agenturu Associated Press. Úředníci nevyloučili, že v případě, že Spojené státy budou poskytovat krytí silám opozice, mohlo by to v nejhorším případě vést k totální konfrontaci s Ruskem.


Ministerstvo obrany Ruska opakovaně uvedlo, že okamžitě poskytuje všechny údaje o leteckých úderech na pozice teroristů IS v Sýrii.

Včera zástupce náčelníka štábu rozvědky letectva USA generál-poručík Robert Otto popřel tvrzení západních médií, že ruské letectvo údajně napadlo síly syrské opozice.

Zdroj: pz.cz

[quote align="center" color="#999999"]

Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září.[/quote]