Obamovo neústavní exekutivní nařízení, které má „ochránit miliony imigrantů bez dokumentů“, jak to nazývají New York Times, není ničím jiným, než nestydatou snahou uvrhnout do chudoby ještě větší část americké střední třídy a proměnit zemi na pustinu třetího světa. Tuto skutečnost korporátní média ignorují a namísto toho oslavují tento Obamův „mezník“ kterým zrazuje Ústavu. Média establishmentu selhávají v tom, aby poukázala na to, co je očividné: federální vláda přijala do svého systému péče, a to především do svého systému daní, mohutnou podtřídu.


Detaily objasnil ve svém čtvrtečním článku Neil Munro z The Daily Caller. Munro poznamenal, že tato legalizace ilegálů uvalí na americké daňové poplatníky další finanční závazky.

„Ilegální imigranti obdrží do tohoto systému, který je v současné době zaváděn jednostrannou amnestií prezidenta Baracka Obamy, velké platby“, píše Munro a poznamenává, že miliony chudých, či na hranici chudoby žijících Mexičanů, se stanou součástí daňového systému.

Munro cituje studii, která ukazuje, že 47% legálních a ilegálních imigrantů a jejich dětí jsou klasifikováni jako žijící v chudobě, či na hranici chudoby.

Munro uvádí, že jakmile budou tito imigranti zahrnuti do systému, budou mít nárok na platby ze systému daní z příjmu. „Rodina se dvěma dětmi s příjmem 20,000 dolarů by obdržela jen v tomto roce z odvodů daňových poplatníků 14,590 dolarů“, píše Munro.

Tento obrovský finanční přesun od produktivních Američanů směrem k parazitující třídě chudobou poznamenaných imigrantů uspíší ekonomický úpadek země.

V době předcházející legalizaci ilegálních imigrantů pobíralo 49% Američanů nějaký druh platby od vlády: sociální platby, potravinové lístky, sociální programy pro ženy, kojence a malé děti, dávky pro nezaměstnané, platby na bydlení, důchody pro zaměstnance železnic, dávky pro veterány atd. 

Obamacare (nový systém zdravotní péče v USA-p.p.) dále vyhrotil tuto situaci. „Tento zákon finančně zasáhne miliony amerických rodin. Toto je skutečně panel smrti pro americkou ekonomiku“, píše Michael Snyder.

K tomu připočtěte 29 trilionů dolarů, které byly odevzdány bankám „příliš velkým na to, aby zkrachovaly“ a obdržíte situaci, která brzy vyústí do ekonomického kolapsu.

Tato situace není náhodnou okolností, která vznikla díky diletantství a hlouposti vlády. Je součástí pečlivě připraveného plánu, jakým způsobem ukořistit zbývající majetek a zničit střední třídu.

Obamovo neústavní exekutivní nařízení importuje politický a ekonomický systém Mexika do Spojených států – co do počtu nepatrná finanční elita vládne milionům zoufale chudých campesinos (chudí mexičtí venkované – p.p.).

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Kurt Nimmo: Obama´s Executive Action Will Finish Off America, překlad R. Václav