Taktéž jste si v dnešní době všimli značného množství lidí, odtržených od reality? Popírání je zdá se to, co drží každý sektor současné společnosti pohromadě. Problémem s popíráním je ovšem ten, že se nakonec tyto lži střetnou s realitou. Než k tomu však dojde, podívejme se na nejčastějších 37 lží, jenž sami sobě předkládáme:

Lež #1 – Ceny potravin neustále rostou, protože inflace je přírodní síla kterou nelze zastavit!

Lež #2 – Mainstreamová média říkají pouze pravdu, když informují o událostech ve světě.

Lež #3 – Chemikálie přidávané do potravin jsou testovány zda jsou bezpečné předtím, než jsou vypuštěny do oběhu.

Lež #4 – Na velikosti státního dluhu nezáleží, protože vláda může kdykoliv vytisknout nové peníze.

Lež #5 – Podzemní vodu můžeme čerpat donekonečna – nikdy nedojde.

Lež #6 – To samé platí i pro fosilní paliva, jejichž zásoby jsou nekonečné.

Lež #7 – V případě nějaké přírodní katastrofy či vnitrostátní krize se o mě vláda postará.

Lež #8 – Nezáleží odkud moje jídlo pochází, pokuď je levné a chutné.

Lež #9 – GMO musí být bezpečné, jelikož se na tom shodla skupina vědců placená biotechnologickým průmyslem.

Lež #10 – Všechny léky schválené FDA jsou bezpečné a to v jakékoliv kombinaci, protože FDA chrání veřejnost.

Lež #11 – Rtuť obsažená ve vakcínách musí být bezpečná, jinak by FDA a CDS nedovolili její použití a následné aplikaci na dětech.

Lež #12 – Ekologická produkce je plýtvání penězi. Radši budu nakupovat produkty s pesticidy a herbicidy, protože náklady na léčbu rakoviny jenž budu potřebovat o 20 let později pokryje ObamaCare.

Lež #13 – Historie, kterou se učí děti ve školách je pravdivá a přesná. Taktéž, Columbus byl jeden z největších přátel Indiánů!

Lež #14 – Polykání fluoridu dětmi je zcela neškodné, což je důvod proč některá města přidávají fluorid do veřejné vodovodní sítě.

Lež #15 – Očkování zabraňuje chřipce. Což je důvod, proč se na příbalovém letáku dočteme, že neexistuje žádný důkaz, že by očkování skutečně fungovalo.

Lež #16 – Jakékoliv tvrzení jenž je podepřeno „vědou“ je pravdivé. Věrohodnost „vědy“ nikdy nebyla zpochybněna zkorumpovanými vědci či korporacemi. Taktéž, vědci se nikdy nemýlí.

Lež #17 – Globální ekosystém zvládne neomezenou dávku lidského znečištění bez jakýchkoliv negativních následků. Taktéž můžeme donekonečna pokračovat ve vypouštění toxinů do životního prostředí.

Lež #18 – Radiace vyzařovaná mobilními telefony je neškodná. Důvod proč to víme, je že výrobci najali vědce, kteří to potvrdili.

Lež #19 – Jestliže spousta lidí něco dělá určitým způsobem, tak to musí být správně. Jak by se mohlo tolik lidí mýlit?

Lež #20 – Nepotřebujeme si uchovávat potraviny pro případ nouze, protože si vždy budeme moci koupit daší v obchodě.

Lež #21 – Není třeba být znepokojen Ebolou či jinými infekčními onemocněními, protože farmaceutické společnosti mohou vždy vytvořit novou vakcínu, která bude 100% účinná a s nulovými vedlejšími účinky.

Lež #22 – Místní policejní oddělení potřebuje vojenské zbraně, obrněná vozidla a neprůstřelné vesty, kvůli úspěšné protidrogové válce.

Lež #23 – Pokud si koupím jídlo ve Whole Foods(americký řetězec supermarketů) je zdravé a bez jakýchkoliv nečistot, například toxických těžkých kovů.

Lež #24 – Na mém hlasu ve volbách skutečně záleží, žijeme přece v demokracii, kde má lid navrch nad vládou.

Lež #25 – Moje úspory v bance jsou v naprostém bezpečí, protože má banka je pojištěna!

Lež #26 – Mléčné výrobky jsou smrtelně nebezpečné protože tak řekla FDA. Farmáři by měli být drženi pod zámkem ve vězení.

Lež #27- Můj onkolog mi doporučuje léčbu chemoterapií jen kvůli mému vlastnímu dobru, nikoliv proto, že jeho klinika prodává chemoterapeutické léky s obrovským ziskem.

Lež #28 – Moje vláda tajně nenahrává mé hovory nebo nečte moje emaily. Proč by tak dělali? Neudělal jsem nic špatného!

Lež #29 – Jídlo pro psy je zdravé a výživné. Pamlsky vyrobené v Číně jsou taktéž v pořádku bez jakýchkoliv nečistot, jako například – olova.

Lež #30 – Jediná možnost jak se vyhnout infekci je pomocí vakcíny. Vitamín D a zdravý imunitní systém s tím nemají nic společného.

Lež #31 – Poté, co splatím svůj dům, jsem jeho vlastníkem(Zamyslete se znovu: majetkové daně de facto znamenají, že si ho pouze „pronajímáte“. Přestaňte platit tyto daně a ihned uvidíte kdo je skutečným vlastníkem Vašeho domu).

Lež #32 – Google má s námi pouze dobré úmysly. Skutečnost, že vyvíjí humanoidní bojové roboty, autonomní bezpilotní letouny či super výkonné kvantové mozkové čipy není nic čeho bychom se měli obávat.

Lež #33 – Rakovina je způsobena buď smůlou(nebo kouřením) a nemá nic společného s chemikáliemi v jídle co jíme nebo v prostředí okolo nás.

Lež #34 – Radiace uniklá z Fukušimi není tak hrozná. Tedy, je několikrát větší než z Černobylu, nicméně úřady říkají, že se nemáme čeho bát.

Lež #35 – Vakcíny nezpůsobují autismus a na přiznání vedce pracujícího pro CDC, který se přiznal k masivnímu spiknutí za účelem pohřbívání důkazů spojující vakcíny s autismem bychom měli zapomenout.

Lež #36 – Všechny potraviny označené jako „organické“ jsou automaticky bez těžkých kovů a nečistot.

Lež #37 - Lidská civilizace je jediná inteligentní civilizace v celé galaxii. Jakákoliv jiná úvaha je příliš děsivá.

Zdroj: naturalnews.com