(Publikováno 27. srpna) [quote align="center" color="#999999"] Vážený pane prezidente Putine, prosíme Vás, abyste přijal naše hluboké omluvy za mnoho lidí v holandské vládě a médiích. Fakta, která se týkají MH17, jsou upravovány, aby pošpinily Vás a Vaši zemi.


Jsme pouze bezmocnými přihlížeči a svědky toho, jak západní mocnosti včele s USA obviňují Rusko ze zločinů, které spáchaly ony samy.  V naší společnosti potřebujeme důkazy, abychom mohli vznést obvinění. Způsob, jakým jste Vy i Váš národ obviňováni ze zločinů, pro které neexistuje důkaz, je nespravedlivý a zavrženíhodný.

Zachránil jste nás od konfliktu se Sýrií, který by mohl vést k další světové válce. Z masového vyvražďování nevinných Asyřanů teroristy cvičenými USA a placenými Saudskou Arábií byl obviněn Assad. Západ tak doufal, že se veřejnost proti Assadovi obrátí.

Nedlouho poté západní mocnosti postavily a ozbrojily „opozici“ na Ukrajině, aby mohli udeřit proti legitimní vládě v Kyjevě. Pučisté, kteří převzali vládu, byli velmi rychle uznáni západními vládami a byly jim poskytnuty půjčky z našich daní, aby mohli podpořit jejich novou vládu.

Lidé Krymu s tím nesouhlasili a ukázali svůj nesouhlas nenásilnou demonstrací. Neznámí ostřelovači a násilí ze strany Ukrajiny však přeměnilo tyto demonstrace v požadavek o osamostatnění se od Kyjeva. Jestli podporujete tyto separatisty, anebo ne, je nepodstatné v porovnání s očividným imperialismem západu.

Rusko je bezdůkazně obviňováno z dodávání zbraní, které údajně zapříčinily havárii letu MH17. A toto si západní mocnosti dávají jako důvod, proč ekonomicky na Rusko tlačit.

My, probuzení občané západu, kteří vidíme lži a machinace našich vlád, se Vám proto omlouváme za to, co se provádí pod naším jménem. Je bohužel pravdou, že naše média ztratila nezávislost a pouze tlumočí to, co je jim řečeno shora.

A právě kvůli tomu si lidé ze západu nemohou udělat čistý obrázek o realitě a jsou neschopni držet své politiky na uzdě.

Naše naděje doufají ve Vaši moudrost. Chceme mír. Vidíme, že západní vlády neslouží idem, ale pracují na nové světovládě. Destrukce suverénních států a zabíjení milionů nevinných lidí je evidentně cenou, která jim stojí za to, aby dosáhly svého.

My, lidé s Nizozemska, chceme mír a spravedlnost. Nejen pro Rusko, ale i s Ruskem. Doufáme, že jsme dali jasně najevo, že holandská vláda mluví pouze sama za sebe, nikoli za nás. Modlíme se, aby naše snahy přispěly k rozpuštění napětí mezi našimi národy.

S úctou,
Prof. Cees Hamelink
[/quote]

Zdroj: veteranstoday.com