Bílý dům oficiálně přiznal, že ve Spojených státech bylo použito falešných programů očkování jako krytí ke kradení vzorků DNA od veřejnosti jako součást tzv. „války s terorismem.“ Cílem tohoto spiknutí prováděného na Středním východě bylo použití vzorku DNA k identifikaci podezřelých teroristů, kteří by se pak mohli stát cíli Spojených států určenými k zabití. Jak v roce 2011 hlásil New York Times: „Měsíce před tím, než by zabit Usáma bin Ládin, Centrální zpravodajská služba (CIA) vedla program falešného očkování v Abbottabadu v Pákistánu jako lsti k získání DNA jako důkazů od rodiny Bil Ládina, o které si mysleli, že se zdržuje v rozsáhlém uzavřeném areálu.“ (1)


„Agenti CIA zverbovali vyššího pákistánského doktora, aby v Abbottabadu zorganizoval očkovací kampaň i s tím, že „projekt“ začali v chudší části města, aby to vypadalo autentičtěji,“ hlásí Guardian (2) .

Tahle odhalená pleticha v roce 2011 poprvé v historii přinutila americkou vládu, aby přiznala použití aktivit „veřejného zdravotnictví“ k tajnému a ilegálnímu sběru DNA od veřejnosti ve snaze o něčí zavraždění.

A jak přesně mohlo být programu očkování použito ke sběru DNA od lidí? To je opravdu jednoduché. Jak vysvětluje Guardian, „sestry mohly být cvičeny, aby z jehly po podání léku stáhly špetku krve.“

 

Bílý dům říká, že přestane s programy falešného očkování ke sběru DNA a zabíjení lidí

Teď Bílý dům říká, že už nebude používat kampaní falešného očkování jako taktiky ve „válce s terorem.“ A od lidí celého světa se automaticky předpokládá, že tomuto slibu uvěří, i když pochází přesně od toho samého režimu, který v první řadě ty očkováním kryté operace vedl.

To je téměř, jako kdyby Bílý dům říkal: „Ano, nadále vedeme operace falešných očkování; sbíráme DNA od vašich dětí; lhali jsme vám lidi pod pláštíkem veřejného zdraví, a byli jsme nachytáni… ale TEĎ už nám můžete důvěřovat! Slibujeme!“

Tento zjevně směšný slib právě tento týden vyplaval na povrch jako součástí oznámení Bílého domu, že Spojené státy „nebudou používat programy očkování jako krytí pro špionážní operace,“ jak uvádí Yahoo News. (3)

Bílý dům má starosti, že kvůli využívání falešných programů očkování CIA v minulosti lidé na Středním východě už vakcínám nevěří. (Jů! Jen si to představte!) To vyděsilo téměř celý zdravotní establišment, vystrašený, že by někdo někde mohl říci: „Ne!“ vakcínám a tudíž zničit celou lidskou civilizaci obrnou.

Podle Yahoo News právě tohle tvrzení přednesla poradkyně Bílého domu proti terorismu Lisa Monaco děkanům 13 veřejných lékařských fakult ve Spojených státech. Údajně dodala: „Tato agentura se už nebude snažit získávat nebo využívat DNA nebo genetický materiál získaný přes takové programy,“ což je ovšem zase jednou potvrzení, že CIA falešných programů očkování k získání vzorků DNA využívala, aby tak vystopovala lidské cíle k likvidaci.

Tohle všechno potvrzuje pravdivé popisy toho, že očkování se využívá jako válečné zbraně proti lidem, kteří jsou ve Spojených státech považováni za nepřátele.

Vzpomínám, jak jsem o tomhle před několika lety referoval a byl jsem za to nazýván „konspiračním teoretikem“. Ale zase jednou se vynořila fakta, která dokázala, že jsme měli pravdu, když jsme se zabývali inteligentními konspiračními analýzami zkoumajícími klamání světa.

Jak už jsem od té doby psal, každý, kdo nevěří, že nic takového jako konspirace neexistuje, je mentálně retardovaný. Bílý dům ve skutečnosti otevřeně přiznal, že vedl „očkovaní konspirace“ jako taktiku vedení války. („Konspirace“ jednoduše sestává ze dvou či více lidí, kteří se spikli k oklamání ostatních. Tohle spiknutí s falešným očkováním definici konspirace vyhovovalo exemplárně.)

 

Pákistán a válečné štváčství WHO s obrnou

Teď ale už zpětný ráz proti piklům s falešným očkováním uvrhl americké činitele do paniky. Ti si uvědomili, že zdiskreditovali veškerou důvěru v Západní vakcíny. Konec konců, když Bílý dům teď přiznává využívání očkovacích operací ke skrytému sběru DNA důkazů, tak co USA zastaví před využíváním falešných očkovacích programů k dosahování dalších nekalých cílů, jako skryté injekce virů s rakovinou?

Nó, k tomu ale už došlo. Došlo k tomu právě tady ve Spojených státech, ve skutečnosti, když bylo zjištěno, že 98 milionům Američan vstříkli vakcíny proti obrně kontaminované rakovinu vyvolávajícími viry. Aby zajistili, že se nikdy o této smrtelné vakcíně nedoví, tak ministerstvo zdravotnictví potichoučku odstranilo všechny zmínky o jeho historii ze své webové stránky.

Každému, komu pořád ještě funguje alespoň půlka mozku, je však průzračně jasné, že vakcín Spojené státy už použily jako zbraní ve válce. To teď Bílý dům otevřeně přiznal spolu se slibem, „už to neuděláme.“

To je ten samý Bílý dům, který mimo jiné slíbil celonárodní označování GMO, zavření tajných vojenských vězení a vyrovnanost federálního rozpočtu. V kategorii „dodržování slibů“ Bílý dům těchto dnů nedosáhl téměř nic.


 

Šlo by použít amerických očkovacích systémů ke sběru DNA od Američanů?

Tohle už dávno není bizarní otázka. To je přesně to, co Bílý dům už přiznal, že dělal na cizí půdě. Mohla by se teď dít ta samá věc na US půdě se zaměřením na Američany?

Samozřejmě, že mohla. Jaký je lepší způsob jak seřadit lidi do fronty, aby dobrovolně vydali vzorky DNA než vynaleznout fiktivní „pandemii“ a nabídnout „život zachraňující“ léčení ve formě očkování?

Většina mas byla už vycvičena, aby přijala jakékoliv injekce, které vláda chce, aby je snesli, potud, pokud je kampaň sběru DNA zabaleno do povídání o „veřejném zdraví“, tak odpor téměř neexistuje.

Většina vakcín, které Američané už dostávají, je od počátku zcela zbytečná. Např. Američané jsou pořád očkováni proti obrně, i když se za 35 let v USA nevyskytl ani jediný případ. WHO, aby pomohlo zajistit, že ještě více lidí bude dostávat injekce medicínsky zbytečných vakcín proti obrně, tak nedávno vyfabrikovalo výstavní kousek hysterie s „ globálním zdravotním poplachem“, z něhož vyvozovali, že my všichni bídně vymřeme, pokud si okamžitě spěšně nenecháme dát více vakcín proti obrně.

Podobně očkování proti chřipce mělo téměř nulovou účinnost a vědecky bylo dokázáno, že téměř v 99 případech ze 100 to u lidí nemělo žádný efekt. Současně s tím ministerstvo zdravotnictví otevřeně přiznává, že ty injekce proti chřipce pořád obsahují toxickou rtuť, zadokumentovaný neurotoxický těžký kov, který ničí mozkovou tkáň.

 

Pět ohromujících použití vakcín (jak bylo dokázáno v nedávné historii)

Vakcíny jsou nakonec užitečné. Ukázaly se jako ohromné pro tyhle věci:

  • 1) Podávání rtuti obyvatelstvu
  • 2) Skrytému sběru DNA od veřejnosti
  • 3) Poskytování krycí legendy pro operace CIA
  • 4) Vstřikování skrytých virů rakoviny milionům lidí
  • 5) Vycvičení lidí k praktikování „medicínské poslušnosti“

Ale vakcíny si opravdu, vedou nesmírně mizerně v té věci, v té jediné věci, o které se hovoří, že to všechno je, v prevenci infekčních chorob.

Ukázalo se, že nejlepší obranou před infekčními chorobami jsou:

  • Kvalitní příjem živin z různých čerstvých rostlin
  • Dobrá veřejná hygiena a veřejný sanitní systém
  • Zdravé dávky vitamínu D pro celou populaci
  • Pravidelné mytí rukou zdravotního personálu i pacientů
  • Záměrné vystavování se přátelských mikrobů z půdy nebo i od hospodářských zvířat
  • Vyhýbání vystavení imunosupresivním látkám, jako je tabákový kouř nebo těžké kovy

Pokud byste se opravdu rádi poučili o historické pravdě o vakcínách versus infekční nemoci, přečtěte si tuhle úžasnou knihu od Dr. Suzanne Humphreies nadepsanou Rozluštění iluze: Choroby, vakcíny a zapomenutá historie.

Její webová stránka rovněž obsahuje ohromnou sbírku grafů, které otvírají oči, předvádějící vědecké důkazy odporující té falešné vakcinační povídačce, kterou teď americká vláda protlačuje.

Např.: Tento graf ukazuje, že byly spalničky už téměř vyhubeny ještě před zavedení očkování proti spalničkám. Dnes medicínské instituce falešně tvrdí, že to byla tahle vakcína samotná, co odpovídá za vymýcení chorob jako spalničky, neštovice nebo obrna. Když by ale tento pokles způsobily vakcíny, tak proč k téměř všem poklesům ve spalničkách došlo už PŘED zavedením vakcíny proti spalničkám? (Mohou vakcíny cestovat časem?)

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: naturalnews.com