Ve Spojených státech zažívají spalničky a příušnice obrovský návrat, ale doktoři a žurnalisté dělají kritické chyby, když hledají proč. Obviňují jako příčinu „rodiče, kteří neočkovali dvé děti,“ ale skutečnou příčinou – jak odhalili vědečtí vynašeči pracující pro vrcholného výrobce vakcín – je to tím, že vakcíny proti spalničkám a příušnicím jsou od samého počátku konstruovány tak, aby selhaly. Tedy vědecký podvod, jaký se ukazuje být vrozenou součástí průmyslu vakcín.


Jak to víme? Protože vynašeči, kteří v tomto průmyslu pracovali, našli odvahu promluvit a říci pravdu. Tito lidé jsou Edwardy Snowdeny průmyslu vakcín.

[message\\\_box title="Poznámka:" color="red" show\\\_close="No"]Americká společnost Merck&Co. vystupuje mimo oblast Severní Ameriky pod názvem MSD nebo Merck Sharp & Dohme. Informace v tomto článku se nijak nevztahují k původem německé společnosti Merck KGaA ani k žádné z jejích poboček po celém světě (v České republice Merck spol. s r. o.).[/message\\\_box]

 

Merck & Co zfalšoval výsledky o účinnosti vakcín proti spalničkám, říkají bývalí zaměstnanci

[quote align="right" color="#999999"]

[/quote]

Merck & Co vědomě zfalšoval výsledky testů svých vakcín proti spalničkám, aby vyfabrikoval „95% účinnost,“ říkají bývalí virologové Merck & Co Stephen Krahling a Joan Wlochowski ve svém šokujícím dokumentu Akta o falešných tvrzeních.

Jak už jsem napsal loni:

[quote align="center" color="#999999"]

„Merck & Co, aby toho dosáhl, stříknul krevní testy zvířecími protilátkami, čímž uměle nafoukl zdání protilátek od imunitního systému.“ [/quote]

Ze stížnosti Akta o falešných tvrzeních:

[quote align="center" color="#999999"]

Merck & Co rovněž přidal do vzorků zvířecí protilátky, aby dosáhl daleko příznivějších výsledků testů, ač věděl, že lidský imunitní systém by nikdy takovéto protilátky nevytvořil, a že ty protilátky byly vytvořené v laboratorních testovacích scénářích, které „žádným způsobem nekorespondují se skutečným životem, či s ním nekorelují … ani s neutralizací virů u očkovaných lidí,“ tvrdí stížnost.[/quote]

Merck & Co samozřejmě tato tvrzení popírá, zrovna tak, jako všechny lékové společnosti vždy popírají zapojení do úplatkářství nebo využívání dětí k lékařským experimentům nebo psaní „vědeckých“ studií za jiného, co údajně publikoval ve vědeckém žurnále, nebo konspirace za potlačení konkurujících generických léků atd. Ovšem historie nás poučuje, že všechny vrcholné lékové společnosti se běžně zapojují do protizákonného chování značného rozsahu včetně spiknutí, podvodů, úplatků a dalších.

Stephen Krahlin a Joan Wlochowsi nám jednoduše říkají to, na co jsme už měli dávno podezření: že Merck & Co zfalšoval účinnost svých vakcín, aby vyvolal dojem, že fungují, ač tomu ve skutečnosti tak nebylo. Proč by výrobce léků něco takového dělal? Uvažme, že Merck & Co měl obojí, jak motiv, tak příležitost.

 

Proč společnost vyrábějící léky konstruuje vakcíny tak, aby nefungovaly?

Dogma vakcinace je tak hluboce zakořeněné v myslích doktorů, žurnalistů a veřejnosti, že pokaždé, když se začne šířit nakažlivá nemoc, všichni okamžitě skočí na zkratkovitý mylný závěr, že „je třeba více očkování.“ Je to v mysli mas s vymytými mozky skoro jako Pavlovův reflex. „Šířené choroby = nedostatek vakcín.“

Šíření chorob tudíž ve skutečnosti zvýší prodeje vakcín. Epidemie jsou „marketingové nástroje“ k vytvoření poptávky po zisk přinášejícím produktu, o němž lze lidi přesvědčovat, aby si jej zas a znova nakupovali, rok za rokem, ať už funguje, nebo ne.

A teď, jak takovou poptávku vytvoříte? Zrežírujete epidemii tím, že zajistíte, že vaše vlastní vakcína nefunguje. Strach lidi dožene k očkování, a tak se strachu využívá jako primárního marketingového nástroje.

Proč ale nebyl ten úskok ještě odhalen? Proč vědci ještě neoznámili, že většina z těch dětí, které dostaly spalničky a příušnice, byly ty samé děti, které byly očkovány? Jedna studie ukázala, že 97 procent dětí, postižených spalničkami, už bylo proti spalničkám očkovaných.

V roce 2010 vypukly spalničky v New Jersey a 77 procent dětí spalničkami postižených už bylo proti spalničkám očkovaných. To samé platí i u příušnic. Většiny propuknutí příušnic se rozšířila mezi těmi, kdo už proti nim byli očkováni. Když v roce 2010 propukla v Británii prasečí chřipka a ukázalo se, že 70 procent nakažených bylo proti prasečí chřipce očkovaných.

V rozporu s tím, že by vakcíny měly lidi chránit před propuknutím chorob, tak často dokonce podpoří pandemii toho, před čím tvrdí, že chrání.

 

O vakcínách se PŘEDPOKLÁDÁ, že mají fungovat, není ověřeno, že fungují

Proč ten podfuk tomu průmyslu prochází? Odpověď spočívá v tom, že nikdo nikdy nesrovnává procento nakaženosti u očkovaných oproti neočkovaným lidem. Pouze se PŘEDPOKLÁDÁ, že vakcíny budou fungovat, protože je to dogma moderní medicíny. Předpoklad se stává „faktem“ v myslích medicínských expertů s vymytými mozky.

Tohle je jedno z předplatných u medicínského systému spočívajícího na podfuku: O vakcínách se předpokládá, že fungují na 100% bez výjimky, a kdokoliv to zpochybní je okamžitě ocejchován jako heretik. Neexistuje vůbec žádná tolerance k jakémukoliv kritickému myšlení nebo vědeckému zkoumání, když přijde na vakcíny. A pánbůh s vámi, pokud nadnesete otázku rtuti ve vakcínách, jelikož vakcinářský průmysl zjevně věří, že rtuť se magicky změní na netoxickou, když se použije ve vakcíně a vstříkne do těla.

A tak, když vakcína selže (kvůli nízké účinnosti), tak to není nikdy zjištěno nebo se na to nikdo ani neptá. Ten podfuk nám pokračuje přímo pod nosem. A tak očkovací společnost může snadno dát do oběhu vakcínu proti příušnicím nebo spalničkám, která je konstruovaná k tomu, aby selhala, přičemž ve skutečnosti oslabí imunitní systém rtutí, formaldehydem, MSG a hliníkem, které se dnes pořád ve vakcínách používají.

To ve skutečnosti vyvolá nárůst šíření těchto chorob, což vede k většímu počtu alarmistických mediálních příběhů o „šíření spalniček a příušnic,“ což pak vede k tomu, že více rodičů spěchá do CVS lékáren, aby nechali své děti naočkovat ještě další zbytečnou vakcínou.

Je to tak kvůli záludnému hrabání profitu?

Jenže je to ještě horší, než jen tohle. Ač některé vakcíny jsou prostě konstruovány, aby selhaly, další vakcíny jsou konstruovány, aby způsobily propuknutí chorob.

 

Některé vakcíny jsou aktivně dopovány živými viry, aby způsobily pandemii

Jak Natural News už před tím odhalil, tak vakciánřský průmysl už byl nachytán s dodávkami živých virů k výrobcům vakcín proti chřipce v 18 zemích.

Neudělal to nikdo menší než Baxter International Inc., jeden z vrcholných dodavatelů materiálů s „oslabenými“ viry používanými ve vakcínách. Kormě těchto případů, kdy nebyly oslabeny. Vakcíny zabudované do těchto materiálů jednoduše lidi chřipkou nakazily!

V hájemství stolních počítačů mnozí lidé věří, že anti-virové společnosti píší a vypouští viry, aby vyvolaly strach a podpořily poptávku po svých produktech. Tohle je neuvěřitelně účinný způsob prodeje více produktů. Všechno, co musíte udělat, je zaplatit skupině hackerů pár milionků dolarů, aby pořád psali viry, o kterých budou referovat mainstreamová média. Čím děsivější jsou ty příběhy, tím více lidí si anti-virový software koupí. Dokonce se mi dostalo z první ruky, že i McAfee používá nepoctivých taktik děsu, aby prodával služby svého bezpečnostního software, když tvrdí, že vaše webová stránka je infikovaná, i když ve skutečnosti není.

I společnosti vakcín, jak se ukazuje, používají té samé taktiky. Čas od času dovolí, aby se do injekcí dostaly živé viry chřipky, a chřipka se tudíž šířila a vyvolávala přesně ten druh strachu a paniky, která žene lidi do lékáren, aby si koupili vakcíny.

I WHO a CDC jsou toho součástí, když rozdmychávají iracionální děs a paniku, jako to dělaly u viru H5N1 před několika lety. Ukázalo se, že členové panelů WHO dostávají od lékových společností pobídky, aby tyto anti-vědecké příběhy děsu režírovali.

Během pandemie prasečí chřipky bylo odhaleno, že 5 z 15 členů poradního panelu WHO mělo finanční vazby s těmi samými farmako-společnostmi, které měly z této pandemie finanční prospěch. Tomuhle se v každém jiném průmyslu říká „konflikt zájmů“, ovšem z nějakého důvodu se tohle plně toleruje v podvodném průmyslu vakcín.

V roce 2010 úžasný článek Dr. Gary Nulla vysvětlil spoustu z těchto hrůzostrašných podrobností.

Čím hlouběji se ponoříte do průmyslu vakcín a jeho dlouhodobých praktik vědeckých podfuků, dezinterpretací, šíření děsu a „medicínských falešných vlajek“, tím více si uvědomíte, jak až úplným blafem se už ten vakcinářský průmysl stal.

ZDE jsou příklady toho, jak média mainstreamu slepě obviňují z nedávných vzestupů spalniček a příušnic nedostatečné očkování.

  • Související články s tématikou vakcín jsou  ZDE .

Mike Adams

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  naturalnews.com