Jak zajistíte, aby se rakovina dál šířila? Znemožníte její léčbu. Jak zařídíte, aby bylo 1,5 milionu Američanů každý rok „zamořeno“ zmutovanými buňkami, které nekontrolovatelně bují? Pěstujete rakovinu prostřednictvím potravin a léků. Před kolika lety zahájila Amerika tuto zlověstnou strategií, v rámci níž udržuje lidi nemocné a upírá jim léčbu? Před téměř sto lety. Kde to všechno začalo? Byla to Americká lékařská asociace (AMA) a muž jménem Morris Fishbein, kteří společně odstranili z amerických zdravotních škol výživu a zavedli falešné schvalovací razítko pro škodlivé laboratorní léky, které rakovinu ještě zhoršily. Co dalšího Fishbein napáchal?


Všem pochybovačům a skeptikům, kteří potřebují nějaký konkrétní důkaz ve svém tažení PROTI rakovině, nabízíme některá historií prověřená fakta , díky nimž pochopíte, PROČ vsadit výhradně na organické produkty a přírodní léky, chcete-li být imunní vůči chorobě s pomocí superpotravin, bylinek, výtažků a organických doplňků.

Vykročme na cestu pravdy na tomto území, které nazýváme „zemí svobody“. Začněme u SEDMI DRUHŮ LÉČBY rakoviny, které mainstreamová média nikdy nepřipustí, neboť si u nich reklamu kupují společnosti nazývané Big Pharma, giganti produkující geneticky modifikované plodiny (Monsanto/Dupont/Bayer/Dow Chemical/atd.), politici a lobbyisté, kteří vydělávají na nefunkčních léčbách rakoviny.

[quote align="center" color="#999999"]

1. AMA kdysi zaplatila jistému vědci 250 000 dolarů za to, aby se odstěhoval do Mexika a přestal zkoumat přírodní způsoby léčby: ZDE

2. Dokument Stanislawa Burzynského odhaluje skutečný záměr Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a rakovinového průmyslu zničit ty způsoby léčby, které opravu zabírají: ZDE