Otci v Lousianě v Missouri policisté zabránili, aby zachránil svého 3letého synka z hořícího domu tím, že jej třikrát zasáhli taserem za pokus o vstup do hořící budovy.  Požár začal v přízemním dětském pokoji, když rodiče spali v ložnici. Batole spalo nahoře ve své ložnici. „Tohle je prostě bezcitné. Jak mohli být tak bezcitní?“


Poté, co rodiče probudil zápach kouře, povedlo se jim, když před tím zavolali 911, dostat se ven. Nevlastní otec Ryan Miller pak vykopl přední dveře budovy, když přijížděla policie a hasiči.

Dům byl pro hasiče příliš horký, aby to do něj vstupovali, ale když se do něj pokusil jít Miller, aby zachránil svého nevlastního synka, zabránili mu v tom, a pak ho policista třikrát zpražil taserem.

„Zkusil se dostat zpátky do domu, aby zachránil dítě,“ řekla KHQA babička Lori Miller. „Mého syna odtáhli do vězení, protože se pokoušel zachránit svého synka.“

3letého Riley Millera později našli mrtvého u dveří jeho ložnice a dům byl zcela zničen.

„Tohle je prostě bezcitné. Jak mohli být tak bezcitní?“ řekla švagrová Emily Miller. „A zatímco jen tak postávali kolem a čekali na hasiče, co by to muselo být za policajta, kdyby zkusil zachránit tříletého chlapce?“

Tohle je snad nejhorší příklad toho, jak se současní policisté dopouští takového chování, které se vymyká racionálnímu vysvětlení.

Počínaje tím, že lidem úplně zbytečně střílí psy, přes násilné vpády lidem domů bez příčiny, po posílání SWAT zásahových týmů, aby řešily drobné domácí hádky, tak se policajti rychle přetváří na predátorskou sílu, která už jen málo slouží jiným funkcím než terorizování veřejnosti.

Samotný rozsah policejní brutality na všech úrovních je teď už tak chronický, že mnozí lidé už doporučují ani v případě zločinu policii nevolat, protože v mnoha případech oni situaci ještě nesmírně zhorší, často s násilnými následky.