12.12.1972 Marie-Hélène de Rothschild členka nejmocnější elitní rodiny ve světě uspořádala surrealistický bál na zámku Château de Ferrières, jednom z gigantických rodinných venkovských sídel. Ač jsou tyto události obvykle extrémně tajnůstkářské, tak fotky tohoto konkrétního bálu unikly na web. Ktátce je to mix masek ve stylu „Doširoka otevřených očí“ namíchaných s pop video ve stylu Lady Gaga. A opravdu za těmito zábavnými hrami tam jsou obrázky odhalující ideologii a styl myšlení té okultní elity – kterých zjevně užívají i četné MK/Iluminátská témata v hudbě a videu diskutovaných na stránce Vigilant Citizen.


 

Pozvánka je napsána zrcadlově. Je nutno ji číst přes zrcadlo. Inverze zaujímá velkou roli při pseudo-satanistickém ladění mysli.

Zámek Château de Ferrières byl osvětlen červeně, aby nabyl vzezření, jako by hořel. Zde byly nafilmovány scény z filmu Romana Polanského Sata „9. Brána“. Okultní rituál v „Zavření doširoka otevřených očí“ se odehrál v dalším sídle Rothschildů, v Mentmore Towers v Británii.

Host nesoucí víceobličejovou masku. Podobnou masku jsme viděli i v Zavření doširoka otevřených očí (byl ten film inspirován Rothschildovskými bály?). „Upadl“ se bál do zvrhlostí vylíčených ve filmu?

Byla tam spousta ptačích klecí.

Spousta…