Německou verzí Britské strany UKIP je strana Alternativy pro Německo AfD. Strana AfD je důsledkem toho, že strany německého establishmentu přestaly naslouchat svým občanům. Ta se staví proti euro-měně, hysterickému přechodu na obnovitelné energie a vrhá značné pochybnosti na samotnou klimatickou vědu. Teď je násilně napadána při kampaňových shromážděních Zelenými levicovými aktivisty. Podle tipu Bernda Felsche na FB. Při posledním incidentu měla včera AfD kampaňové shromáždění v severním přístavním městě Bremen, aby vyjádřila své myšlenky a prodebatovala problémy naší doby.


V dnešním ekologisticky radikálním Německu však není vítáno vyjadřování alternativních myšlenek ani disent. A jak ukazuje včerejší událost, když se toho dopouštíte, ohrožujete tím i své zdraví. Zde je tiskové prohlášení od Policejního oddělení z Bremen.

[quote align="center" color="#999999"]

„Místo: Bremen 24. srpna 2013 15:30 h. Dnes odpoledne proběhla kampaňová událost strany ‚Alternative für Deutschland‘ v Bremen v Bürgerpark. Na tuto událost udeřili útočníci stylem – udeř a uteč. Několik osob bylo zraněno. Ve 3 h odpoledne začala kampaňová událost na jevišti pod otevřeným nebem. Během projevu předsedy ‚Alternative für Deutschland‘ na tuto událost náhle zaútočilo 20 – 25 částečně zamaskovaných osob. Osmi osobám se podařilo dostat se na jeviště. Útočníci použili v oblasti jeviště pepřového spreje. To vedlo k tomu, že 16 osob bylo zraněno. Když policie intervenovala, utekli útočníci do parku. Během této honičky byl jeden pomocník ‚Alternative für Deutschland‘ zasažen nožem. Jelikož se bránil, byl lehce zraněn na ruce. Všechny osoby, které byly zraněny pepřovým sprejem, utrpěly popálení očí a dýchacích cest. Mezi zraněnými byly dvě děti ve věku 7 a 11 let a jeden policejní důstojník. Zraněný policista pokračoval ve službě. Tři osoby (22, 25 a 27 let staré) byly zatčeny. Pravděpodobně náleží k levicovému spektru. Událost ‚Alternative für Deutschland‘ pokračovala a skončila, jak bylo plánováno v 6:30 h odpoledne. Žádáme další osoby, aby poskytly hlášení kriminální policii na (0421) 362-3888.“[/quote]

Zde je video incidentu AfD z jednostranného pohledu. Zelení aktivisté nadále píší, že strana AfD jsou „rasisté, pravicoví populisté a nacisté.“ Na všechny ty poctivé tvrdě pracující lidi středního věku, které vidíte se účastnit, Zelení a ti správně myslící pohlíží jako na „hrozbu“.